Star Wars Battlefront

Utrolig detaljnivå i det nye Star Wars-spillet.

Publisert Oppdatert

Kort fortalt: Gjenskaper de heftigste actionscenene fra de klassiske Star Wars-filmene med et utrolig detaljnivå.

Har du barn som nærmer seg tenårene har de helt sikkert fått med seg at det er en ny Star Wars-film rett rundt hjørnet.

Star Wars: Battlefront - laget av det svenske spillstudioet Dice - er en av de mest presise gjengivelsene av de store  de klassiske Star Wars-filmene i spillform som noen gang er lagd.

Her kan man slåss i “norske” omgivelser på snøplaneten Hoth, suse med en X-Wing over ørkenplaneten Tattoine og kjøre flyvescooter mellom trærne på Endor. Kildematerialet til spillet er den opprinnelige filmtrilogien fra 70- og 80-tallet samt den kommende storfilmen.

Action og samarbeid

"Star Wars Battlefront" er actionfylt og hektisk. Man spiller på nett, med titalls andre spillere som fordeles i to grupper: opprørere og imperiet. Som fotsoldat kan man velge mellom ulike laservåpen og annen utrustning og man må så samarbeide med de andre på laget sitt om seier i en rekke ulike moduser.

Kjente helter og skurker fra filmene dukker også opp. Man kan få kontroll over Luke Skywalker, Han Solo eller Darth Vader i løpet av kampen, og da får man mer kraft og en rekke ekstra ferdigheter.

Høyt detaljnivå

I tillegg kan man selvsagt kontrollere kjente farkoster fra filmene, som svevescootere, Tie-Fightere og AT-ST-vandrere. Detaljnivået er høyt både i grafikk og lydbilde, Star Wars-følelsen er veldig bra ivaretatt.

Som Star Wars-spill fungerer dette utmerket. Som actionspill tilfredsstiller det også. Star Wars: Battlefront har kanskje ikke samme dybde som mange andre spill i sjangeren men til gjengjeld er det mer tilgjengelig og uskyldig enn de mer spekulative krigsspillene for voksne.

Spesifikasjoner

Produsent Electronic Arts
Pris 498
Format PC, Playstation 4, Xbox One
Alder 11+

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning