Hollywoods kjendisbarn

Her er de nye moteikonene

Disse babyene har vært trendsettere fra dag én.

Publisert Oppdatert
TRENDSETTER: Det kalles Suri-effekten. Småbarnsmødre verden over ønsker å kopiere Suris stil og kjøper lignende klær til sine døtre.
TRENDSETTER: Det kalles Suri-effekten. Småbarnsmødre verden over ønsker å kopiere Suris stil og kjøper lignende klær til sine døtre. Foto: Foto: Stella Pictrues

Suri Cruise, Kingston Rossdale og Shiloh Jolie-Pitt har mer til felles enn at de er barn av megastjerner.

Til tross for at de knapt kan snakke, er flere av Hollywoods smårollinger blitt verdens nye moteikoner. De har egne blogger og nettsider dedikert ene og alene til klesstilen deres, og er stadig å se på forsiden av glossy motemagasiner.

Mer mote: Her shopper du klær til babyen på nett

Verdens mest fotograferte

"Om du er lei av din egen garderobe, se hvordan Suri Cruise kler seg," skriver E! Online, og fremstiller fireåringen som en motebevisst shopper.

Tom Cruise og kona Katie Holmes elsker å kle datteren i designerklær, noe som har bidratt til å gjøre henne til en av verdens mest fotograferte barn.

Den lille fashionistaen har nemlig blitt en av verdens største trendsettere i løpet av sitt korte liv. Når Suri og mamma Katie Holmes handler på det franske motehuset Bonpoint i New York, kjent for eksklusive klær til barn, får småbarnsmødre verden over det med seg, og etterligner stilen.

Amerikanske nyhetssider forteller at Suri allerede har en garderobe fylt med merkeklær for mange millioner.

Egen designveske

Ifølge US Weekly hater Suri jeans, men tripper mer enn gjerne rundt i høyhælte designersko, vakre prinsessekjoler eller skinnende sølvtights, med sminkepungen trygt på plass under armen.

Hun sier heller ikke nei takk til en egen Salvatore Ferragamo-veske til cirka 6000 kroner, som matcher veska til mamma Katie Holmes.

Foreldrene er blitt kritisert for at Suri går altfor lettkledd, og ikke minst ble det debatt da Suri første gang spradet rundt i sko med høye hæler. Noen kalte det barnemishandling, andre syntes Suri var nydelig i sine høyhælte sølvsko.

- Suri har på seg det hun vil ha på seg, uttalte Katie Holmes til sitt forsvar.

Suris utfordrer

PASS DEG, SURI: Jessica Albas datter Honor Marie Warren (2) har blitt utropt til ny moteprinsesse.
PASS DEG, SURI: Jessica Albas datter Honor Marie Warren (2) har blitt utropt til ny moteprinsesse. Foto: Foto: Stella Pictures

Suri er fremdeles den ubestridte dronningen blant unge moteløver i Hollywood. Men like før jul meldte Daily Mail at Jessica Alba og Cash Warrens datter, Honor Marie Warren (snart to år), står først i køen for å overta tittelen som Hollywoods unge moteløve.

Avisen storskryter av Honors naturlige og behagelige stil, som gjerne består av tights, tunika og kardigan - ikke fullt så sukkersøtt som Suris prinsessekjoler.

- Alle disse sjarmerende barna blir fotografert daglig. De er mye mer synlige enn andre kjendisbarn noen gang har vært, kommenterer Susan Kaufman, redaktør i People's StyleWatch magazine, til Daily News.

Få tips til hvor du kan bestille babyklær fra utlandet og klær til mor og barn.

Fort utsolgt

Merkeklærne og skoene kjendisbarna tar på seg, forsvinner raskt fra butikkene.

- Det hjelper definitivt på salget å ha hyppig fotograferte barn ikledd dine greier, sier Catherine Cook, designer av Kamik boots, som er blitt sett på føttene til Madonnas datter Lourdes, Liv Tylers sønn Milo og Jolie-Pitt-familien.

- Forbrukerne tenker: "Hvis datteren til Angelina Jolie kan gå i de skoene eller klærne, så kan datteren min gjøre det også."

Få tips til vårens skoinnkjøp i Barnas store sneakersguide

I bildegalleriet over kan du se flere bilder av Suri, Honor og andre trendsettende kjendisbarn.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen