Barn i Magen

Vi har fått ny forumansvarlig

Elin Davidsen skal gjøre barnimagen til det beste stedet å være.

NY ANSVARLIG: For at barnimagen skal bli bedre har vi satt inn en ansvarlig som skal jobbe 100 prosent med dette. Hun heter Elin Davidsen.
NY ANSVARLIG: For at barnimagen skal bli bedre har vi satt inn en ansvarlig som skal jobbe 100 prosent med dette. Hun heter Elin Davidsen. Foto: FOTO: Egil Nordlien/HM Foto
Publisert Oppdatert

Barnimagen.com er et viktig satsingsområde for oss i Egmont Hjemmet Mortensen og derfor er vi glade for å ha på plass Elin Davidsen som øverste høvding og forumansvarlig.

Men hvem er egentlig Elin? Vi spurte henne fem kjappe spørsmål.

1. Hvem er du?

Jeg er en 31 år gammel jente fra Stokke, utenfor Tønsberg. Jeg bor på Sofienberg i Oslo, og stortrives i byen. Er jo bygdejente, så det hadde ikke vennene mine trodd!

Jeg har jobbet i Egmont HM i snart fem år, både som journalist i Det Nye, journalist og videojournalist i Klikk.no og det siste året ansvarlig for sosiale medier. Før Egmont HM jobbet jeg i Dagbladet.no i rundt to år. Nå gleder jeg meg veldig til å ta fatt på barnimagen.

2. Hva innebærer det å være forumansvarlig for barnimagen?

Det aller viktigste med min jobb er at brukerne våre er fornøyde og får den hjelpen de trenger og fortjener. Det har til nå vært mange kokker, og mye søl. Derfor gleder jeg meg veldig til å bli venn med alle brukerne våre og bistå med alt jeg kan.

Jeg vil være veldig tilgjengelig, og jeg vil at brukerne våre skal kunne stole på at de får kjapt hjelp og svar.

3. Hva kan du bidra med slik at barnimagen blir bedre?

Jeg tror det er viktig at brukerne våre blir hørt. Det er ikke sikkert jeg kan imøtegå alle spørsmålene, men de skal i alle fall få gode svar.

Det er en del frustrasjon inne på forumet vårt, og det håper jeg at vi får bukt med. Jeg skjønner godt hvorfor brukerne våre er frustrerte innimellom, med håper jeg kan gjøre hverdagen deres litt bedre.

4. Hvor kan brukerne treffe deg?

Over alt! Jeg vil selvsagt være aktiv i alle forumtrådene, og svare der det er bruk for meg. For at jeg skal kunne ha best mulig oversikt håper jeg at jeg kan svare mest i ris og ros-forumet. Det gjør at brukerne enkelt kan finne info fra meg.

I tillegg kan de alltid sende meg mail eller kontakte meg på Facebook og Twitter.

5. Er det noe du har lyst til å si til brukerne?

Ja! Jeg håper vi skal få det gøy!!

Det er viktig for meg å understreke at jeg ikke skal blande meg opp i alle diskusjonene deres, men at jeg vil hjelpe til der det er behov. Jeg gleder meg også til å få kontakt med dere, slik at vi sammen kan skape et skikkelig bra forum og en god møteplass.

Håper dere har mange ideer og tilbakemelding til meg også.

Har du iPhone? Sjekk ut vår Uke til uke-app i App Store.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning