Uke for uke-podcast

Uke 39: Vannet går

Neida, ikke helt ennå. Men nå kan det faktisk skje når som helst.

GRAVID-PODCAST: Hver uke gjennom hele svangerskapet setter redaktør Mari Midtstigen seg i bilen sammen med søsteren sin, Ingri. Hva de snakker om kan du høre her.
GRAVID-PODCAST: Hver uke gjennom hele svangerskapet setter redaktør Mari Midtstigen seg i bilen sammen med søsteren sin, Ingri. Hva de snakker om kan du høre her.
Sist oppdatert

Nå er fødselen virkelig rett rundt hjørnet. Mari og Ingri diskuterer fødselssymptomer, fostervann og slimpropp, og lurer på hvor lenge Mari skal vente før fødselen er i gang.

Hun håper fødselen skjer på dagtid, men det er ganske vanlig at det hele begynner mens man sover.

Og det er kanskje like greit, for det blir ikke så mye tid til å hvile etter hvert.

På film virker det som om fostervannet alltid spruter ut i store mengder.

Slik er det ikke alltid i virkeligheten, og siden hun snart er trebarnsmor vet Mari det godt.

Likevel blir hun ofte sittende og lese på forum og på Google om symptomer på fødsel, mens hun kjenner ekstra godt etter.

De to foregående gangene gikk vannet mens hun var i dusjen, men det kan gå når som helst. Og hun husker at det kjentes som en lettelse.

Allerede har Mari litt menssmerter som murrer, forsiktige rier er i gang. Kanskje blir det fødsel allerede i morgen? Mari er i alle fall helt klar.

Nå er kan yngstedatteren bare komme.

Hør denne ukas episode av 40 uker - en podcast om å være gravid, med redaktør Mari Midtstigen:

</p> <p> <a href="http://www.klikk.no/foreldre/gravid/article545446.ece">Les mer om uke 39 i vår uke-for-uke-kalender.</a> </p> <p>Hør alle episodene av <strong>40 uker - en podcast om å være gravid:</strong> </p> <p> <iframe height="450" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/playlists/122686156&amp;color=a4d2d7&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;show_comments=true&amp;show_user=true&amp;show_reposts=false" width="100%"/> </p> </div>

Denne saken ble første gang publisert 16/12 2015, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også