Uke for uke-podcast

Uke 22: 2 < 3

Hvis to er som ti, hva er tre barn da?

GRAVID-PODCAST: Hver uke gjennom hele svangerskapet setter redaktør Mari Midtstigen seg i bilen sammen med søsteren sin, Ingri. Hva de snakker om kan du høre her.
GRAVID-PODCAST: Hver uke gjennom hele svangerskapet setter redaktør Mari Midtstigen seg i bilen sammen med søsteren sin, Ingri. Hva de snakker om kan du høre her.
Sist oppdatert

Sakte, men sikkert går det opp for Mari og ektemannen at de skal bli trebarnsforeldre. Hvordan forbereder du deg egentlig på noe sånt?

Når du har to barn fra før er det lett å tenke at du kan dette nå. Du vet hvordan det er å ha en baby.

Men du vet ikke hvordan det er å ha akkurat den babyen som vokser i magen din nå. Kanskje får babyen kolikk og problemer med å sove i lang tid? Kanskje vil den oppføre seg helt annet enn søsknene?

Mari er redd for å ta det at hun vet hvordan det er å ha barn for gitt.

Hun tenker at når du har ett barn er det lettere å få tid til seg selv. Man trener, har venninnekvelder og kan kanskje få barnevakt innimellom. Hvordan skal man få tid til det med tre barn?

Strekkmerker er ikke farlig

Samtidig nærmer fødselen seg stadig. Nå er er babyen nå dekket av verniks, et fettlag som beskytter huden slik at den kan være i vann lenge.

Og mor får strekkmerker, som ikke det er så lett å bli kvitt. Det er ikke Mari bekymret for.

Hun tenker at det egentlig er ganske fint, og at det er langt verre ting å bekymre seg for.

Hør denne ukens episode av 40 uker - en podcast om å være gravid, med redaktør Mari Midtstigen.

</p> <p> <a href="http://www.klikk.no/foreldre/gravid/article545427.ece">Les mer om uke 22 i vår uke-for-uke-kalender.</a> </p> <p>Hør alle episodene av <strong>40 uker - en podcast om å være gravid</strong>, her:</p> <p> <iframe height="450" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/playlists/122686156&amp;color=a4d2d7&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;show_comments=true&amp;show_user=true&amp;show_reposts=false" width="100%"/> </p> </div>

Denne saken ble første gang publisert 19/08 2015, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også