Svangerskapskurs online

Ta fødselskurs på nettet

Nå kan du lære deg pusteøvelser og andre svangerskapstriks i ro og mak hjemme i din egen stue.

FØDSELSFORBEREDELSE: Nå kan dere ta svangerskapskurs på nettet. Gravid-tv.no skal være et fullgodt alternativ til tradisjonelle fødselskurs.
FØDSELSFORBEREDELSE: Nå kan dere ta svangerskapskurs på nettet. Gravid-tv.no skal være et fullgodt alternativ til tradisjonelle fødselskurs. Foto: Foto: iStockphoto
Publisert Oppdatert

Gravid-tv.no

  • Gå inn på gravidtv.no for å lese mer eller for å laste ned kurset.
  • Prisen er kr 395 for 10 dagers tilgjengelighet, kr 495 for 30 dager og kr 595 for 45 dager.

Alle vordende foreldre ønsker å være forberedt på fødselen. Men ikke alle har mulighet til å delta på svangerskapskurs. På gravid-tv.no kan du gjennomføre svangerskapskurs på nett.

Bor dere på et lite sted, har dårlig tid eller ikke ønsker å gå på kurs sammen med andre, er BarniMagens nye nettkurs Gravid-TV.no et fullgodt alternativ.

Bedre ventetid

Gravidtv.no gir deg mulighet til å forberede deg på fødselen i ditt eget tempo, når det måtte passe deg. Alt du trenger er en pc med nett-tilgang.

- Vi er glade for å kunne tilby gravide over hele landet et fødselsforberedende kurs de kan være med på hjemme i sin egen stue, sier redaktør i Gravid, Tjodunn Dyrnes.

- Jeg håper vi på denne måten kan være med på å besvare spørsmål gravide har, og at informasjonen kan bidra til både en bedre ventetid og en god fødselsopplevelse.

Involverer partneren

Innholdet er presentert i videofilmer som går grundig gjennom et fødselsforløp.

Kurset har også fokus på mental trening.

- Gravid-TV lærer deg praktiske pusteøvelser, avslapningsteknikker og massasjeøvelser som er nyttige under fødselen. Det er også fokus på hvordan partneren kan støtte og hjelpe til, forklarer Tobias Meschke, kontaktperson for den opprinnelig svenske tjenesten.

Kurset gir deg dessuten tilgang til en mengde vanlige spørsmål som blir besvart av en jordmor.

Du kan se kursene når du vil, og er det noe du ikke får med deg første gang du kikker på programmet, er det bare å spole tilbake.

Kvalitetssikret av norske jordmødre

Gravidtv.no er et samarbeid mellom svenske Babygruppen og norske BarniMagen.

Tjenesten er tilrettelagt med norsk stemme og tekst, og jordmødrene på Barnimagen.com, Siw Ellefsen Guren og Kristina Jacobsen, har gått nøye gjennom kurset og godkjent innholdet.

- Fødselsforberedende webkurs er en suksess i Sverige, og vi har stor tro på at norske gravide og deres partnere kan ha glede av at vi nå lanserer disse kursene i Norge, sier Roger Aarli-Grøndalen, utviklingsredaktør i Egmont Hjemmet Mortensen, som står bak BarniMagen.

På Gravid-tv.no finner du mer informasjon .

Les også:

Guide til graviditetstester

De mest populære navnene i utlandet

Denne babyen bruker ikke bleier

- Jeg blir gravid bare jeg vasker trusa mi med boxeren hans

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning