Barn i magen blir ny

Barn i magen skal pusses opp - og nå trenger vi deres hjelp.

Screenshot av Barn i Magen-forum med bling på - illustrasjon av at forumet blir nytt
Screenshot av Barn i Magen-forum med bling på - illustrasjon av at forumet blir nytt
Publisert Oppdatert

Barnimagen.com har et forum som er levende og viktig for oss. Vi har lenge ønsket å gjøre forbedringer for dere som bruker disse sidene. Nå skal vi i gang med nettopp dette!

Til denne prosessen vil vi gjerne ha innspill og tilbakemeldinger fra dere både på hva som fungerer og ikke fungerer i dag, samt forslag til nye tjenester eller innhold. Det er veldig viktig for oss at dere føler det skjer en forbedring, og vi skal legge ned mye ressurser i å få et forum som dere synes fungerer godt og som dere føler dere hjemme i. Da er det viktig at vi får vite mest mulig om hva dere ønsker dere!

Vi er allerede i gang med å planlegge den tekniske løsningen, og håper å ha dette klart i løpet av oktober 2011.

I første omgang planlegger vi å bytte selve forum-systemet. Dagens forum er gammelt, har mange tekniske feil og mangler, og vi sliter med å vedlikeholde dette. I tillegg ønsker vi å bytte til et system som er bedre rustet til å lage nye og nyttige tjenester for dere i tiden som kommer. Når vi bytter til nytt system vil det også bli noen endringer i utseendet og hvordan det virker, men vi sikter på å ikke gjøre større endringer enn at dere skal kjenne dere igjen.

Vi ønsker ikke å ta bort noen av dagens tjenester eller innhold som i daglig bruk. Det betyr for det første selve forumet naturligvis, men også profilsiden, dagbøkene, bildegalleri, BIM-treff, terminklubber, artikler og uke til uke-informasjon. Men vi vil gjerne gjøre alle disse bedre!

Vi ønsker å flytte alle brukere og hele forum-arkivet over i så stor grad som mulig, og vi ønsker innspill på hvordan dere ønsker dette løst.

Jeg vil fortløpende være tilstede i forumet og svare på spørsmål og kommentere innspill. Dersom noen ikke ønsker å gi meg tilbakemeldinger i forumet, er det også mulig å sende en epost direkte, på [email protected].

Med dette har vi begynt arbeidet, så håper jeg dere ser med positive øyne på det som skal skje.

Med vennlig hilsen,

Elin Davidsen, forumansvarlig Barn i magen.

Har du iPhone? Sjekk ut vår Uke til uke-app i App Store.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning