Ditt pinligste øyeblikk

Da barnet fikk deg til å rødme

Her er noen pinlige forelder-øyeblikk. Del din historie med oss.

KLIN: Barn er mestere til å gjøre ting når de ikke skal.
KLIN: Barn er mestere til å gjøre ting når de ikke skal. Foto: Foto: RIPizzo på Flicker.com. Noen rettigheter reservert.
Publisert Oppdatert
VILTER: Geri Halliwells datter Bluebell tiltrakk seg litt ekstra oppmerksomhet på flyplassen. Litt flaut?
VILTER: Geri Halliwells datter Bluebell tiltrakk seg litt ekstra oppmerksomhet på flyplassen. Litt flaut? Foto: Foto: Bulls

Barn kan si de rareste ting. De snakker rett fra leveren, og er det noen man ofte hører sannheten fra, så er det barn.

Det er sikkert også ting barnet ditt har gjort som har gjort deg flau. Du begynner å rødme, og leter febrilsk etter et hull i bakken som du kan krype ned i.

Det er kanskje ingen trøst, men til podens forsvar: du gjorde nok foreldrene dine flaue du var liten du også.

Det er kanskje flaut der og da, men i ettertid kan man heldigvis le godt av det meste. Hva er ditt pinligste øyeblikk som forelder? Del det med oss i bunnen av artikkelen.

Les også: Nettets pinligste familiebilder

"En ape!"

Barnas krumspring og dårlige timing kan ofte bli et tema i lunsjpausene. Her følger et par eksempler fra Klikk.no-redaksjonen:

- Min søster var på Ikea en gang med sin datter, som på den tiden ikke var veldig mange år. De sto i køen og skulle betale. Foran dem sto en mørkhudet mann, og han var av den røslige typen. Mannen skapte tydeligvis assosiasjoner oppe i hodet på den lille, som utbrøt: «Se mamma, en ape!». Høyt og tydelig.

Les også: Slik får du englebarn

Pjokk under setet

- Vi satt på et overfylt og varmt fly - og pjokk, som nettopp hadde lært å krabbe, ønsket på ingen måte å tilbringe turen sittende på sitt mors fang. For å unngå altfor mye skriking, slapp vi ham ned på gulvet, slik at han kunne sitter der fram til flyet skulle ta av. Etter noen minutter forsvant han under setet foran oss. Vi ble ikke så veldig bekymret, han kom seg tross alt ikke noe sted. Trodde vi. Men der tok vi feil.

- En liten og myk fyr på trekvartår klarer nemlig å smyge seg over stengslene under settene. Dette oppdaget vi først da de som satt foran oss ble veldig urolige. Og plutselig - tre seterader lenger fram - var det noen som løftet en liten forundret gutt opp i lufta. En liten gutt som deretter ble sendt fra rad til rad tilbake til sine noe brydde foreldre.

For å toppe det hele henvendte dama foran oss seg til en av flyvertinnene og spurte:

- Er det lov å krabbe under setene?

Les også: Slik takler du flyreisen med barn

Arven etter far

GRIMASE: Madonnas adoptivsønn David Banda rekker tunge til fotografene.
GRIMASE: Madonnas adoptivsønn David Banda rekker tunge til fotografene. Foto: Foto: Bulls

Også et internasjonalt eksempel. Her er det «bob» på ParentDish.com som forteller:

En familie på fire var hos en bilforhandler og skulle kjøpe ny bil til mamma'n i huset. Mens mamma prøvekjørte bil, lekte pappa med sønnen og datteren i lekerommet, som hadde glassvegger, hos bilforhandleren.

Sønnen hadde en særegen interesse for å dra ned buksa og vise rumpa til andre, en interesse han ifølge far selv hadde arvet fra pappa i ungdomsårene.

Så mens pappa lekte med datteren oppdaget han at sønnen allerede var bukseløs, og klistret rumpa si inntil glassveggen. På den andre siden av veggen sto en rekke bilselgere og deres kunder og lo.

Les også: Rumpa sier alt om deg

Offentlig diaré

En annen bruker på nettstedet, «Bev» forteller om en episode på en restaurant som hun helst vil glemme:

Hun skjønte hva som foregikk da hennes 16 måneder gamle sønn ble rød i ansiktet.

"Jeg skulle ha tatt ham med på toalettet da. Jeg visste hva han gjorde. Men jeg visste ikke at det var diaré," skriver «Bev».

Videre forklarer «Bev»:

"Det sprutet ut fra buksa hans. Jeg fortet meg til toalettet mens det fortsatt dryppet fra ham. Da jeg kom tilbake til bordet satt min søster og ristet, hun prøvde å ikke le. Servitrisen som var på vei bort til bordet hadde nemlig sklidd i sølet på gulvet, "skriver «Bev», som innrømmer at det var siste gang hun var på den restauranten.

Les også: Dette gjør du når barnet har diaré

Ditt flaueste øyeblikk?

Har du kanskje opplevd at poden plutselig blir sulten på butikken og drar ut puppen for et herremåltid ved frysedisken? Eller et rungende «jeg må BÆSJE!» på kjøpesenteret? Eller kanskje en tissestråle rett i svigermors kaffekopp?

Del ditt flaueste øyeblikk som forelder i kommentarfeltet nedenfor!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning