Brio Happy

Solid og god vogn.

Foto: FOTO: Produsenten
Publisert Oppdatert

En klassisk type vogn som brukerne er godt fornøyd med, stort sett. Testen er basert på tilbakemeldinger fra 10 brukere som har hatt den i totalt 30 år!

Brukernes evalueringer gir en snittscore på 4,8, en femmer opå terningen.

Her er noen av kommentarene fra brukerne:

"Klassisk vogn. Irriterende at det ikke er harde kanter under (handlekurven), for kantene har en tendens til å brette seg ned. Får ikke tak i stelleveske som matcher, det er kjipt. Smidig vogn, med godt håndtak".

"Veldig bra at kalesja kan justeres enkelt med én hånd, samt at den har ekstra luke for god ventilasjon".

"Trekket har ikke falmet. Liker lommene i bagdelen. Veldig god fjæring. Mangler noe som støtter opp pose når sportsdelen er i hvilestilling, så posen faller ned. Følelse av å ikke få lagt sportsdelen helt ned samtidig som kalesjen er helt oppe (den blir med ryggstøtten bakover) kantene på bagasjebrettet under vognen klapper sammen, etter hvert så slites borrelåsen og knappene vekk, men får fortsatt fint tiil å bruke den, må bare "løfte" kantene før jeg plasserer ting under vognen. Bruker denne vogna til sovevogn".

"Det er super enkelt å snu håndtaket. Enkel låsmekanisme for festing av bag og sportsdel. Gir en lavere karakter, da noen av plastdelene nederst bremsen har blitt litt sprø."

"Stor vogn, stor bag til spedbarn, kunne brukes lenge. Gode seler i sportsdel. Hatt i bhg av 2 barn og ser like fin ut."

"Følger ikke med så mye ekstrautstyr. Kan påpeke at 5 punktselen i sportsdelen er litt vanskelig å håndtere". tok litt tid og finne ut åssen jeg skulle vri og vende på låsen for å lukke den. kunne vært en enklere "

"Godt fornøyd med vogna. Stødig, god å trille, greit med plass både til barnet og til ekstrautstyr under vognaz. Tar litt plass i bagasjerommet, men mye mindre plass enn Simo kombi som vi har brukt tidligere. Anbefaler vogna."

Komfort

Gode tilbakemeldinger, noen savner flere stillinger mellom ligging og sitting.

Styring og balanse

Kommentarer går på at vogna er svært stabil, men ikke så lett å svinge som en vogn med svingbare hjul.

Plass til handleposer

Brettekanter på bagasjebrettet som fort faller ned.

Slitasje

Stort sett svært fornøyde brukere, men noen mener kalesjen blir fort slakk. "Kalesjen må strammes jevnlig for at den ikke skal skli ned av seg sel", skriver en av testerne.

Frakt i bil

Ulike erfaringer. Noen er godt fornøyd, andre ikke like tilfreds: "Tung å løfte, litt vanskelig å slå sammen og tar en del plass i bagasjerommet". Kommentarene kan antyde plassproblem i mindre biler. Men mange er svært fornøyde: "Superkjapp å slå opp, man sparer MYE tid ved å slippe å demontere/ skille overdel og understell"

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 5200
Antall hjul 4
Type hjul Luft
Sportsvogn Ja
Kombiovogn/duovogn Ja
Joggevogn Nei
Vekt 12
Målgruppe - barnas alder/vekt
Sittemål
Liggemål
Mål sammenslått
Regntrekk
Insektsnett

Konklusjon

Solid vogn med få minuser

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning