Kjønnsroller

Denne Twitterkontoen er den morsomste vi har sett på lenge

- TRAVEL PAPPA? Bland en halv avokado i foodprocessoren og gni det på brystkassa for å føle deg kraftfull, selvsikker og ekte.

TWITTERMANNEN: Denne morsomme Twitterkontoen gir menn rådene som ofte blir gitt til kvinner.
TWITTERMANNEN: Denne morsomme Twitterkontoen gir menn rådene som ofte blir gitt til kvinner. Foto: Skjermdump, Twitter.com
Publisert Oppdatert

Hvem ville vel snakket slik til menn? Vi har funnet en Twitterkonto som tar den smått nedlatende kosemåten å prate til damer på til et nytt nivå.

En hardtarbeidende far kan aldri kjenne seg trygg lenger.

ALLE MENN! Kjenn din egen ansiktsform for å utstråle selvtillit i de fargene og stilene som passer DEG som individ! Føl deg fantastisk hver eneste dag!

Å være suksessfull handler om å være like kjekk på innsiden og utsiden. Det er så sant!

Twitterkontoen Man Who Has It All sender ut tweets som behandler menn slik kvinner stadig blir behandlet i media og i samfunnet forøvrig.

Utseendet er viktigst, det at du klarer å holde orden på hus, hjem, ektefelle og barn, og i tillegg ha en jobb blir sett på som fantastisk, og rådene du får for å ta vare på deg selv består mest i råd som gjør huset og utseendet ditt enda bedre.

Hørt det før? Det er slik kvinner, og spesielt mødre som jobber, gjerne blir snakket til fra blader, aviser, tv-serier og reklameplakater.

Hvorfor er det ingen som tenker at menn kan gjøre de samme tingene som kvinner, og at vi snakker til kjønnene på forskjellig måte?

Her er et lite utvalg av morsomheter fra den kreative kontoen. Kanskje du skal begynne å snakke slik til menn du kjenner?

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning