Barneklær på nett

Kjøpe billig gode barneklær på nett?

Slik sikrer du deg barneklær på nett av god kvalitet.

BARNEKLÆR PÅ NETT: Det florerer av nettbutikker som selger kule og billige barneklær online. Foto: Gettyimages.com.
BARNEKLÆR PÅ NETT: Det florerer av nettbutikker som selger kule og billige barneklær online. Foto: Gettyimages.com.
Publisert Oppdatert

Gode «second-hand»-tips

På Polarn & Pyret sin nettside kan du kjøpe og selge brukte Polarn & Pyret-klær.

Barneboden.no er en second-hand butikk som primært selger barneklær 0-14 år.

På Fretex kan du finne mange billige skatter av både klær og sko. Besøk en butikk i ditt område.

Kjøp og selg brukte barneklær på Finn.no.

Ta initiativ til en byttekveld sammen med venninner som har barn.

Dersom du er god til å lete, kan du finne hva som helst på nett. Billige barneklær, brukte barneklær, merkeklær og barneklær som matcher ethvert barns stil; søte, tøffe, kule og klassiske.

Ifølge eier av nettbutikken Sam & Sofie, Sissel Frenningsmoen, vil produktkvaliteten absolutt variere, men det er ikke nødvendigvis slik at kvaliteten er proporsjonal med prisen hele veien.

- Men vi føler at flere og flere investerer i god kvalitet uavhengig av pris. Enkelte er veldig dyktige til å lage solide, komfortable klær. Barneklær utsettes jo ofte for høy slitasje og mange vaskerunder, men de beste merkene klarer å imøtekomme kravene til god kvalitet, sier hun.

Ofte salg på barneklær

Yvonne Waatsveen driver nettstedet Shoppemamma.com, og mener at dersom man vil følge med i tiden men synes de store designermerkene blir for dyrt i lengden, kan de vanlige kjedebutikkene være verdt et besøk.

- Her kan man finne overraskende kule barneklær, som følger trendene i markedet forøvrig. Klærne er av god kvalitet, hippe og koster en brøkdel av prisen i forhold til en del andre merker, sier Waatsveen.

- Også salg kan være gull verdt. Barn vokser fort, og særlig i småbarnsfasen er det veldig lurt å ligge en sesong i forkant - for eksempel kan det å handle neste vinterdresser og ull på salg nå på våren, skjære utgiftene ned til halvparten for deg, legger hun til.

Les også: Slik velger du riktig barnesko

Brukte barneklær på nett

Frenningsmoen opplever at det nå er trendy å kjøpe brukt.

- Det aller meste av barneklær kan være fornuftig å kjøpe brukt. Siden kvaliteten på barneklærne er god og barna ofte vokser fort ut av dem er det flere og flere plagg som kan re-selges og brukes av flere barn. Det kan lønne seg å vurdere slitasje på plaggene og være litt forsiktig med lyse plagg hvor det lett kan være flekker som har blitt permanente, råder hun.

Waatsveen er også for å kjøpe brukte barneklær, og anbefaler nettstedet Finn.no.

- Her kan man få kjøpt det meste til barn for en brøkdel av nypris. Ellers finnes det nettbutikker som spesialiserer seg på second hand, hvor du kan finne gjemte skatter, sier hun.

Les også: Karnevallkostymene du lager på 1-2-3

Nettbutikker med barneklær

www.miinto.no: Tilbyr barneklær fra 0-16 år i en egen kategori for barn.

www.barnelykke.no: Tilbyr barneklær fra 0-6 år til begge kjønn, og har i tillegg egne kategorier for hårpynt, party og barnerom.

www.boozt.com: Har en egen kategori for barn, og tilbyr flere designermerker.

www.guttelus.no: Nettbutikk som tilbyr en haug merker, blant annet Name It. Selger gutteklær fra nyfødt og opp til 10 år.

www.armerogben.no: Tilbyr både hverdagsklær og penklær til barn, og har i tillegg en egen kategori for outlet, hårpynt og brudepike.

www.babyshop.no: Selger klær fra baby og opp til 10 år, i tillegg til tilbehør. Har flerfoldige merker - noen rimelige, andre eksklusive.

www.epleskrinet.no: Tilbyr trendbaserte barne- og babyklær, både til hverdags og pent. Har i tillegg en outlet.

www.lindex.no: Et stort utvalg rimelige barneklær i egen kategori. Klærne er kategorisert ut i fra størrelse og kjønn, og tilbys til både baby og større barn.

www.hm.com: Et stort utvalg rimelige barneklær i egen kategori. Klærne tilbys fra nyfødt og helt opp til 14 år.

www.nostebarn.no: Tilbyr ullklær til barn, i tillegg til tilbehør av ull og skinn.

www.ellos.no: Har en egen kategori til barn, med underkategorier for størrelser og kjønn. Tilbyr i tillegg også barnesko, leker, barnemøbler og barneutstyr.

www.zalando.no: Har en egen kategori til barn, med både rimelige og mer eksklusive barneklær og barnesko.

www.barnashus.no: Tilbyr klær til barn, men også alt innenfor barnevogn, lek, interiør, sikkerhet, sko og produkter til baby.

www.familiebutikken.no: Har klær til hele familien, og kategorier innenfor "Baby 0-2", "Jente 2-8", "Gutt 2-8", "Jente 8-16" og "Gutt 8-16".

Les også: Ekspertene advarer mot å la barn bruke tøfler

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning