Far til tre døtre med rørende brev til Ariana Grande: - Syng når du er klar igjen

Brevet ble lagt ut på Twitter onsdag av den amerikanske filmprodusenten og trebarnsfaren Patrick Millsaps.

VEDLIG LEI SEG: Ariana Grande hadde akkurat avsluttet sin konsert i Manchester Arena da stedet ble rammet av terrorangrepet mandag denne uken.
VEDLIG LEI SEG: Ariana Grande hadde akkurat avsluttet sin konsert i Manchester Arena da stedet ble rammet av terrorangrepet mandag denne uken. Foto: Kevin Winter (AFP / NTB scanpix)
Publisert

Millsaps ønsket å fortelle en knust Ariana Grande at det ikke var hennes feil at Salman Abedi (22) detonerte en bombe etter hennes konsert i Manchester Arena mandag kveld.

«Helt knust»

Den 23 år gamle pop-artisten la ut en Twitter-melding etter angrepet hvor det stod at hun var «veldig lei seg» og «helt knust.»

Da Millsaps så hva Grande hadde skrevet på Twitter satte han seg ned og skrev et brev til henne. Det ble blant annet innledet med å fortelle superstjernen at det som skjedde på ingen måte var hennes feil.

«Sett deg ned og motta et par kjærlighetsord fra en far til tre døtre. Du skjønner, du er ikke noe mer ansvarlig for en gal og feig manns handlinger som blir begått i nærheten av der du er, enn du ville vært for en naturkatastrofe.»

« Når, og bare når du er klar må du SYNGE IGJEN. Dette sier jeg på vegne av alle fedre som elsker musikken....uhm...fedres døtre som elsker musikken din.», skriver han i brevet.

Les også: May: Nytt angrep i Storbritannia kan være nær forestående

Avlyser turné

Han understreker videre at hver gang hun åpner munnen sin og deler sin utrolige stemme med verden, gjør Grande planeten et bedre sted å være.

Ariana Grande er for tiden på Europa-turné, og det er konserter i London, Antwerpen, Lodz, Frankfurt og Zürich som nå blir avlyst etter terroraksjonen i Manchester.

Les også: Amerikansk kilde: – Abedi ble trolig trent av IS i Syria

22 mennesker, mange av dem tenåringer, ble drept i terrorangrepet. Over 70 mennesker er innlagt på sykehus, og flere av dem har svært alvorlige skader.

Denne saken ble første gang publisert 25/05 2017.

Les også