FRITID OG MERKEDAGER

Fisking i Andeby

I Andebyelva er nær sagt hver eneste krok og hver eneste bro fulle av ivrige fiskere når sesongen starter.

Publisert Oppdatert

Fiskesesongen i Andeby starter om våren Da har stanga stått klar i skapet i mange måneder allerede, og forhåpentligvis er fiskekortet fornyet. Vårfisket vil ofte bli preget av flukt dersom dette viktige papiret ikke er på plass, fiskeoppsynet består nemlig av noen smarte sulliker!

src="upload/modules/articles/articles/image/large/80505915276.gif" alt="" />

Sommeren går med til late fiskedager ved elva eller sjøen. Utstyret er viktig under sommerfisket, og dette er ikke minst Donald klar over. Han prøver å skaffe seg utstyr som slår hva andre kan varte opp med. Det gikk helt over styr den gangen han lånte en ny slags mark som Petter Smart hadde funnet opp. Verre eksempel på overfiske har aldri blitt registrert av Andeby Fiskarlag!

src="upload/modules/articles/articles/image/large/80506071276.gif" alt="" />

Under vinteren dominerer isfisket. Merkelig nok er det sjelden pilkerne husker å borre stort nok hull i isen, og mang en fin fangst har blitt borte på grunn av små pilkehull. De ivrigste pilkerne som Onkel Skrue prøver seg også på sommerføre.

src="upload/modules/articles/articles/image/large/80506227276.gif" alt="" />

Donald er selve superfisker´n, med årelang bakgrunn. Men den gang han traff tipptipptipptipptippoldefaren sin, Tobias Duck, møtte han en med flere hundre års fiskeerfaring. Da var det knep å plukke opp for noen og enhver.

src="upload/modules/articles/articles/image/large/80506383276.gif" alt="" />

Petter Smart sin hobby er også fisking. Han trives med å sitte ved en stille elv og bare nyte livet. Men fiskingen kan også være gjenstand for oppfinnelser. Mens andre fortviler over dårlig fiskelykke, haler Petter Smart inn det ene beistet etter det andre. Så bruker han også spesialutstyr som supermark, lokkefisk eller spesialtrenet Remora.
Utradisjonell fiskemetod

src="upload/modules/articles/articles/image/large/80506539277.gif" alt="" />

Guffen er den lateste fiskeren i Andeby. Han vil helst ikke få napp.
Årsaken ser du her...

src="upload/modules/articles/articles/image/large/80506695277.gif" alt="" />

Fetter Anton deltar i alle fiskekonkurransene og Onkel Skrue fisker selvsagt mest i bingen.

src="upload/modules/articles/articles/image/large/80506851277.gif" alt="" />

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning