last ned

Don Rosa-poster 11 - Magica fra Tryll

Mens B-gjengen vil ha den største andelen av Skrues formue (alt sammen!), vil Magica kun slå kloa i tiøringen.

Publisert Oppdatert

Men dette er SELVE tiøringen, den første mynten som Skrue noen gang tjente.

Klikk for å se større bilde. Høyreklikk på bildet eller ta print screen for å lagre. Klikk for å se større bilde. Høyreklikk på bildet eller ta print screen for å lagre.

Vi starter øverst til venstre og går med klokken:
Se opp! Foff-bomber! (Magica fra Tryll på farten igjen - Norge: DD 36/75)

Magicas velkjente magibutikk på skråningen av vulkanen Vesuv i Italia (jeg satte en vulkan til i bakgrunnen, for å gi ekstra effekt). To av Skrues spioner er blitt utsendt for å holde huset under oppsikt. (Magica fra Trylls mange ansikter - Norge: DD 29-31/76)

Magica sender litt lyn i baken på et medlem av B-gjengen, under en sjelden allianse. (Øya med gullgjessene - Norge: Vi, Ole, Dole og Doffen/1980)

En av Magicas mange, nesten vellykkede forsøk på å smelte om lykketiøringen. (På en tidligere side har jeg allerede brukt en situasjon som viser den tradisjonelle smeltemetoden, nemlig ved hjelp av Vesuvs flammende indre. (Magica fra Tryll i Odyssevs-kjølvann - Norge: DD 35-37/63)

En typisk, magisk forkledning. (Gode gamle tiøringen min - Norge: DD 23/64)

Magica bruker en fin fluefisketeknikk for å nappe til seg tiøringen fra den andre siden av tegningen. (Ravnemoro - Norge: DD 44/63)

Trollkvinnen bruker magi for å påkalle en brennende meteor som skal smadre pengebingen! (Gode gamle tiøringen min - Norge: DD 23/64)

Magica i en sexy positur! Sophia Loren, her har du konkurranse! (Magica fra Tryll i Odyssevs-kjølvann - Norge: DD 35-37/63)

Heksa bruker magi igjen, denne gangen for å påkalle en komet fra oven! (Gode gamle tiøringen min - Norge: DD 23/64)

Magicas tamme ravn, Hugin, godter seg over en tilsynelatende utslått Skrue. (Magica fra Trylls mange ansikter - Norge: DD 29-31/76)

Det er like før Magicas kast fra den andre siden av denne plakaten fester seg til lykketiøringen, som står utstilt til almen beskuelse (dumme Skrue!). (Ravnemoro - Norge: DD 44/63)

Og jeg kunne selvsagt ikke ha utelatt slikt et erketypisk tablå, der Magica blander sine formler! (Magica fra Trylls mange ansikter - Norge: DD 29-31/76)

D.U.C.K.-jakten: Se i flammene helt forrest på kometen.

Se flere Don Rosa-plakater her!

Gå ikke glipp av historien om Skrues liv, Donald Duck & Co. Nr. 28, 29 og 30!


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning