Festool PSC 420 EB-Plus Li18

Topp brukervennlighet og overlegen skjærekapasitet. Testens vinner.

Publisert Oppdatert

Festool er verktøy med smarte løsninger, og det beviser de også her. I tilegg har sagen en kapasitet på skjæringen som utklasser de andre maskinene.

Ekstrautstyr

Mange smarte detaljer på denne maskinen. Ulike anlegg som kan byttes ut, rikelig med lys, stuss for sponavsug og et smart visir som kan trekkes ned når du trenger det.

Batteri og lader

Kort brukstid og en noe treg lader gir et resultat under middels.

Byggekvalitet

Solide løsninger og gjennnomført materialvalg. Skikkelig kvalitet på knapper og brytere.

Anlegg

Sagen kommer med ulike anlegg til ulike oppgaver. Alt virker solid og de byttes veldig enkelt. Det eneste vi pirker på er at det er litt kronglete å stille det justerbare anlegget, og å lese av gradene.

Brukervennlighet

Denne er maskinen ligger svært godt i hånda og er en av testens letteste maskiner. Betjeningen er svært enkel og maskinen har start og stoppknapp på begge sider. Sagflis fjernes effektivt fra streken og ellers har du god siktelinje. Når maskinen ble kjørt på middels hastighet fikk vi en forstyrrende flimring i lyset. Det ble noe slitsomt.

Kapasitet

Avansert støtterulle holder bladet på plass og gir fine, rette snitt. Når vi testet sagekapasitet utklasset denne maskinen de andre sagene.

Spesifikasjoner

Produsent Festool
Pris 5430
Antall batterier 1

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning