Stiga SBC 48AE

Den kraftigste gresstrimmeren i testen.

Publisert Oppdatert

Batteridrevet gresstrimmer som selges i blant annet Jernia, samt faghandler for motorredskaper, oversikt over forhandlere på Stiga.no. Ekstra tråd selges hos forhandlere.

Klipperesultat

Veldig stor fare for å snauklippe plenen, og det er ikke så pent. Burde vært lettere å styre klippehøyden.

Resultat på høyt gress

Denne klipperen er meget kraftig, og takler hva det skulle være av høyt og kraftig ugress. Men klippehodet er litt dårlig utformet, det er nemlig veldig lett for at høyt gress/ugress snurrer seg rundt og setter seg fast, slik at du må stoppe maskinen for å få det løst.

Brukervennlighet

Dette er den tyngste og største kantklipperen i testen - du må ha på et eget belte når du bruker den. Men til tross for at den veier dobbelt så mye som de andre, er den ikke tung å jobbe med. Takket være beltet og vektstangprinsippet føles den meget lett å manøvrere. Vi liker også sikkerhetsdetaljen med at du først må slå den på, og deretter holde inne to knapper for at den skal starte. Har den vært uvirksom en stund, slår den seg av. Klippehodet kan ikke justeres, men det følger med en ekstra skive til ekstra tøffe oppgaver. Lydnivået er høyt, dette er ikke et verktøy for deg med sensible naboer.

Spesifikasjoner

Produsent Stiga
Pris 1860
Brukstid 30 min
Motorstyrke 48 Volt, 5,0 Ah
Vekt 5500 g
Knivsystem Tråd
Kutteomkrets 360 mm
Forhandlere: Jernia, samt faghandel - oversikt på Stiga.no

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning