Kjøleskap med kult design

Se – Et kjøleskap!

Mønstrete motiver og friske farger. Disse kjøleskapene blir du glad av å se på!

Publisert Oppdatert
FLOWERPOWER: Kjøleskap fra LG Electronics med design til forveksling lik melkekartongene på 80-tallet.
FLOWERPOWER: Kjøleskap fra LG Electronics med design til forveksling lik melkekartongene på 80-tallet.
LEGO-LIGNENDE: "Flatshare" er et modulbasert kjøleskap i flere etasjer. køleskapet gikk til topps i Electrolux¿ globale designkonkurranse Design Lab 2008.
LEGO-LIGNENDE: "Flatshare" er et modulbasert kjøleskap i flere etasjer. køleskapet gikk til topps i Electrolux¿ globale designkonkurranse Design Lab 2008.

Det er for lengst slutt på den tiden da de fleste hvitevarene var hvite. Piff heller opp kjøkkenet med et kjøleskap som passer personligheten din!

Les også: Sett farge på hvitevarene

Fotografi på kjøleskapet

De siste årene har vi sett et stigende antall kreative varianter av kjøleskapet, og produsentene kommer stadig opp med nytt design.

Les også: Nye fronter på kjøkkenet

LG Electronics har nettopp lansert en ny, fleksibel mulighet, som innebærer at frontpanelet på dørene enkelt kan skiftes. Med Trim Kit-løsningen har du mange muligheter for å få et personlig utseende på kjøleskapet.

Du kan for eksempel trykke opp et bilde av familien eller montere favorittapetet ditt på kjøleskapsfronten. Prisen på kjøleskapet er cirka 27 000 kroner.

Troll og design

Er det et mønster eller motiv du ønsker å få trykket på kjøleskapet, kan du også få råd av designeren på Hyttetorget. Prisen for dekor på kjøleskapsdøra er 700 til 1200 kroner.

Les også: Innred med humor!

Om du ønsker å dekorere med troll, rosemaling, eventyrfigurer eller andre motiver er opp til deg.

Smeg har produsert hvitevarer i over 50 år og er stor på hele det europeiske markedet. De samarbeider med anerkjente designere når de utvikler sine produkter, og leverer klassiske 50-talls kjøleskap i en rekke farger.

Lego-kjøleskap for bofelleskap

Det Lego-lignende kjøleskapet "Flatshare" gikk til topps i Electrolux' globale designkonkurranse Design Lab 2008. Kjøleskapet er utviklet av Stedan Buchberger, student ved Univerity of Applied Arts i Wien.

Les også: Kule knagger på veggen

Ideen var å skape et mer funksjonelt kjøleskap i miljøer hvor flere personer bor sammen og benytter samme skap. Kjøleskapet har inntil fire selvstendige moduler med unikt design, som bidrar til å sette et personlig preg på kjøleskapet.

Se flere bilder i bildegalleriet!

Les også: Lekne lamper

Se video: Lag lampeskjerm med yndlingsmotivet

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning