Electrolux EAT7800

Suveren på ristingen, testens vinner

Publisert Oppdatert

Her ble skivene veldig fine. Llitt å trekke på betjeningen, men ellers er dette en god brødrister.  God temperaturstyring, ingen forskjell fra første til siste skive som ble ristet. Alle ble også brukbart likt brunet på begge sider. Risteren har god dybde slik at hele den store skiven er helt jevnt brunet over det hele.

Brødristeren betjenes med trykknapper og tallene vises i et display, her er det dårlig kontrast på symbolene på brytere. Ellers er risteren enkel bruk. Sett i skiven og trekk ned. Brødet løftes godt opp når den er ferdig. Egen knapp om du vil sjekke bruningen uten å avbryte programmet.

Standardinnstilling på bruningen er 4, og risteren går tilbake til dette når du er ferdig. Litt irriterende å måtte stille dette hver gang om du foretrekker en annen innstilling.

Pluss for rist til steking av rundstykker. Spiser du halvstekte går tining og steking fort og greit, og resultatet blir riktig bra.

Spesifikasjoner

Produsent Electrolux
Pris 590

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning