Bosch ART 26-18 LI +

Den klart beste gresstrimmeren vi har testet.

Publisert Oppdatert

Kantklipper som føres av de fleste byggvarehus. Trenger du nye kniver, gå inn på hjemmesiden www.bosch-garden.com så finner du artikkelnummeret på knivene, og går du videre kan du også få opplyst forhandlere i nærheten.

Klipperesultat

Har du veldig liten plen, kan du gjerne bruke denne som plenklipper, resultatet blir veldig jevnt og pent når du bruker den til å klippe høyt gress og kanter.

Resultat på høyt gress

Til tross for at kantklipperen er liten og lett, har den ingen større problemer med verken brennesle eller bringebærkratt. Den jobber raskt og effektivt, og kniven holder selv om vi gir den tøffere utfordringer.

Brukervennlighet

Denne kantklipperen er en drøm å jobbe med, den er lett, godt balansert og du blir ikke sliten i armene av å bruke den. Klippehodet kan både tiltes og snus vertikalt, det er et klart pluss. Det er også fint at stangen er teleskopisk slik at den kan tilpasses brukere i ulike høyder. Håndtaket er godt å holde i, fungerer veldig bra. Lyden er høy nok, men ikke verre enn du må regne med. Vi liker også sikkerhetsdetaljen med at du må trykke på to knapper for å starte, det gjør at det ikke er fare for at klipperen starter før du er klar.

Spesifikasjoner

Produsent Bosch
Pris 1545
Brukstid
Motorstyrke 18 Volt, 1,5 Ah
Vekt 2500 g
Knivsystem Plastkniver
Kutteomkrets 260 mm
Forhandlere: Jernia, Bauhaus, Silvan, Byggern, Maxbo.

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning