Romantiske hoteller

Oh la la, verdens mest sexy hotellrom

Få tilbake gnisten i forholdet med et opphold på disse sexy hotellene.

ROMANTIKK OG MYSTIKK: På disse hotellene er det vanskelig å la være å finne tilbake til romantikken.
ROMANTIKK OG MYSTIKK: På disse hotellene er det vanskelig å la være å finne tilbake til romantikken. Foto: FOTO: Villa Maia og Riad el Fenn
Publisert Oppdatert
JUNGELFEBER: På BeHo BeHo er soverommet ditt åpent ut mot Afrikas jungel.
JUNGELFEBER: På BeHo BeHo er soverommet ditt åpent ut mot Afrikas jungel. Foto: FOTO: Hotellet

Skal man koste på seg en romantisk tur for to, bør man velge hotell fra øverste hylle.

Disse hotellrommene er ifølge avisen The Sunday Times noen av verdens mest sexy. Her kan du trygt ta med deg kjæresten og nyte romantikk, roomservice og hverandre.

1. PLAYHOUSE ROOM, SohoHouse, New York

På berømte og beryktede Soho House i New Yorks trendy Meatpacking District bor du ikke bare midt i verdens kanskje mest sexy by, men også på et hotell selv Hollywoodstjernene sloss om å innta.

Playhouse Room, med sin ekstre brede franskinspirerte seng ikledd puter og pledd i silke og fløyel, antikke lysekrone og digre eggeformede steinbadekar, formelig innbyr til romantiske aktiviteter av mange slag.

Minibaren er fylt med alt fra Champagne til Ben &Jerry iskrem, og skulle dere trenge å kjøles ned, kan kanskje det det berømte bassenget på hotellets takterasse være noe?

2 BANDA 5 Beho Beho, Tanzania

Enten du skal på din første - og genuine - bryllupsreise, eller du bare trenger en ferie av de spektakulære, vil nok Beho Beho i Tanzania være en opplevelse for livet.

Her bor du midt i Afrikas safariland, i en egen villa dekorert med antikke møbler, en utedusj i naturstein og en himmelseng du aldri har sett maken til.

Frontveggen på villaen er fullstendig åpen mot elementene og utsikten over dalen, hvor giraffer, løver og leoparder vil garantert bli et minne for livet. Her oser omgivelsene av drama, luksus og et snev av fare - slik er det å sove blant løver - og inntrykket er både sexy og intimt.

Anlegget har bare åtte villaer.

SEXY: Det er noe med New York, himmelseng, gigantisk badekar på rommet og rå mursteinsvegger som bare roper "sexy!"
SEXY: Det er noe med New York, himmelseng, gigantisk badekar på rommet og rå mursteinsvegger som bare roper "sexy!" Foto: FOTO: SoHo Huose
NATTBAD: Ta deg en dypp i den berømte bassenget på hotellets takterasse.
NATTBAD: Ta deg en dypp i den berømte bassenget på hotellets takterasse. Foto: FOTO: SoHo House

3. DOUBLE MURANO, Murano, Paris

KJÆRLIGHETENS BY: Paris har mange hoteller, men få er så gjennomført sexy som Murano.
KJÆRLIGHETENS BY: Paris har mange hoteller, men få er så gjennomført sexy som Murano. Foto: FOTO: Murano Hotel
I FYR OG FLAMME: Lobbyen på Hotell Murano innbyr til peiskos.
I FYR OG FLAMME: Lobbyen på Hotell Murano innbyr til peiskos. Foto: FOTO: Murano Hotel

At Paris er kjærlighetens by er noe de fleste kjenner til. Og de fleste som har besøkt byen er skjønt enige om to ting: 1. Romantikk omtrent ligger i luften i den vakre byen. og 2. Å finne hotell der både pris og stil tilfredsstiller kan være en prøvelse.

Da bør du bo på Murano neste gang du besøker den franske hovedstaden. Murano har to suiter med egne svømmebasseng og flere sexy dobbeltrom hvor den hevede sengen er rommets hovedfokus.

Synes du rommene er kule, kommer ikke verken lobbyen eller den anerkjente baren til å skuffe heller.

4. The Guardroom, The Witchery, Edinburgh

Tenk overdådig, dekadent, mørk og mystisk, så har du en rimelig god beskrivelse av hotellet The Witchery i Edinburgh. På rommet The Guardroom bor du i toppetasjen av en bygning fra 1600-tallet, med panoramautsikt til det gamle og gjemsøkte Edinburgh Castle.

Over himmelsengen henger et gigantisk bilde av Dronning Victoria. Pluss på et antikt løvefotbadekar, enorme speil og bøttevis med gull, brokade og fløyel, så er du der. Overlesset? Ja. Sexy? You bet.

5. MACKA TREE The Caves, Jamaica

HEKSEHOTELL: På The Withery i Edingburgh er rommene beholdt i stilen fra da bygget ble til på 1600-tallet.
HEKSEHOTELL: På The Withery i Edingburgh er rommene beholdt i stilen fra da bygget ble til på 1600-tallet. Foto: FOTO: The Witchery

Det er ikke mye som ikke er sexy med Jamaica. Her er livet laid-back, bikinikledd og cocktailfylt. På hotellet The Caves, like utenfor Negril, bor du i din egen villa på en klippe ut mot havet. Av de 11 villaene hotellet beastår av, book Macka Tree for den rette (se)X-faktoren. Karibiske farger, kul kunst og vakker vakker havutsikt kombinert med Bob Marley på 24-timers repeat; her senkes slitne skuldre på 1-2-3.

Ikke glem å forlate hytta innimellom for å spise middag dypt nede i de vulkanske grottene.

6. Rom no. 19 Riad el Fenn, Marrakesh

Marokko er blitt in. Så in faktisk at både filmstjerner og designhoteller dukker opp i stadig hyppigere tempo. Motemagasinene flokker inn for å ta bilder i en setting som er både magisk og majestetisk. Og er det noe som bringer frem vår amorøse side over noen, må det vel være kombinasjonen av hete dager, fløyelsmyke netter og østens mystikk.

HULEBOER: Man må jo bli litt amorøs av en slik setting.
HULEBOER: Man må jo bli litt amorøs av en slik setting. Foto: FOTO: The Caves
KARIBISKE NETTER: Slapp av, chill ut og la Bob Marley få deg i den rette Jamaica-stemningen på The Caves.
KARIBISKE NETTER: Slapp av, chill ut og la Bob Marley få deg i den rette Jamaica-stemningen på The Caves. Foto: FOTO: Hotellet

I Marrakesh kan du bo på Riad el Fenn. Rom nr 19 har skittenrosafargede vegger, 3000 bittesmå biter skimrende glassmosaikk og gulv i kamelskinn, her stimuleres alle sansene samtidig. Og det er før du kommer deg ut på badet og får se den enorme hans-og-hennes dusjen, det overdådige badekaret og de marokkanske tøflene - som du får ta med deg hjem når du drar.

1001 NATT: Finn tilbake til romantikken i Marocco.
1001 NATT: Finn tilbake til romantikken i Marocco. Foto: FOTO: Riad el Fenn

På dette rommet har du i tillegg din egen private terasse, komplett med svømmebasseng med glassbunn. Fra medinaen nedenfor siver eksotiske dufter og lyder opp, mens du lener deg tilbake, nyter ørkensolen og sipper iskald Champagne - eller marokkansk myntete.

7. Villa 205, Maia, Seychellene

Paradis er romantisk. Og strender, solnedganger og rosebladbestrødd senger scorer temmelig høyt på listen av sexy ting. Det er ikke uten grunn at Seychellene er et populært valgt for mange par på bryllupsreise. Her er det vanskelig ikke å bli amorøs.

Maia trenger du ikke være redd for å måtte dele tiden eller stranden med bråkete ungdommer eller anmasende småbarnsfamilier. Her bor du på en avsidesliggende halvøy, hvor villaene er dottet rundt i et landskap med dramatiske klippeformasjoner. 180 graders utsikt til det Indiske Hav, et nedsunket utendørs badekar og uteområder opplyst av ingeting annet ann tusenvis av telys, i villa 205 er det lett å føle seg litt James Bond.

ØSTENS MYSTIKK: Reise til Riad el Fenn om du vil føle deg som del av et arabisk eventyr.
ØSTENS MYSTIKK: Reise til Riad el Fenn om du vil føle deg som del av et arabisk eventyr. Foto: FOTO: Riad el Fenn

8. SEIGNEURS D'ALBON rommet, Château de Bagnols, Lyon, Frankrike

Har du romantiske fantasier om prinsesser og tapre riddere vil nok Château de Bagnols falle i smak. Dette rommet, som befinner seg i toppen av tårnet av dette gamle slottet, er alle ting et slottsrom skal være. Mørkt, dramatisk, sexy og klassisk.

Frittstående badekar, fløyelsbekledd himmelseng og en resturant hvor du kan besitlle Michelinstjerne-berømt mat som roomservice, her passer det å tilbringe late dager under dyna med din kjære.

9. The Boudoir Escape, Llandudno, Wales

PARADIS: Det blir ikke mer romantisk enn på Maia.
PARADIS: Det blir ikke mer romantisk enn på Maia. Foto: FOTO: Hotellet

Det er ikke så ofte man forbinder et B&B med sexy. Men på Escape i Wales kan du glemme alt om slitne soverom med knirkende enkeltsenger og lunken frokost dagen derpå. Her sover du i en håndlaget rococo-seng, omgitt av speilfrontede møbler, enorme lysekroner og tapet som skimrer i gullmetall.

Og skulle ikke det være nok kan jo de luksuriøse baderommene nevnes, hvor dere kan bade hverandre i økologiske Aveda produkter mens dere sipper kald hvitvin av lekre krystallglass.

10. Chateau Marmont, Los Angeles, USA

Av hoteller som er kjent mest av alt for sex, utroskap, syndige affærer og mørk romantikk, kommer du ikke utenom Chateau Marmont i Hollywood.

OVERDÅDIG: Det er ikke uten grunn at franskmenn blir regnet som romantiske.
OVERDÅDIG: Det er ikke uten grunn at franskmenn blir regnet som romantiske. Foto: FOTO: Hotellet
PRINSER OG PRINSESSER: Det ER sexy å bo som en eventyrprinsesse!
PRINSER OG PRINSESSER: Det ER sexy å bo som en eventyrprinsesse! Foto: FOTO: Château de Bagnols

Hotellet er en legende i seg selv, og de skandaløse historiene er mange. Det var for eksempel her Jean Harlow påbegynte sin utenomekteskapelige affære med ingen andre enn Clark Gable - mens hun teknisik sett var på bryllupsreise med kameramannen Harold Rosson.

ROOM SERVICE: Hvorfor ikke ta med deg en flaske vin ut på balkongen og nyt utsikten - og hverandre.
ROOM SERVICE: Hvorfor ikke ta med deg en flaske vin ut på balkongen og nyt utsikten - og hverandre. Foto: FOTO: Escape

Paul Newman møtte sin kone Joanne Woodward her. Og John Belushi festet til han tragisk nok falt død om av en kokainoverdose. For å nevne noen.

Dette hotellet er så langt fra moderne og hvitt og minimalistisk som du kommer.

På Chateau Marmont, som ble modellert etter et genuint fransk slott i Loire Valley, er det mørkt, sensuelt og mystisk.

Hotellet, som åpnet dørene allerede i 1929, har siden den gang vært som en magnet på Hollywoods rike og berømte elite.

SKANDALESLOTT: På Chateau Marmont sover du i synefult sexy omgivelser.
SKANDALESLOTT: På Chateau Marmont sover du i synefult sexy omgivelser. Foto: FOTO: Chateau Marmont Hotel
SYNDIG SLOTT: På Chateau Marmont i Hollywood er skandalehistoriene mange. La dwere forføre av sexy dekor og syndige historier.
SYNDIG SLOTT: På Chateau Marmont i Hollywood er skandalehistoriene mange. La dwere forføre av sexy dekor og syndige historier. Foto: FOTO: Chateau Marmont Hotel

Book hvilet som helst rom, de innbyr garantert alle til syndige sexy netter!

Kilder: Hip Hotels, Mr & Mrs Smith, og The Sunday Times

Les også:

Her er Barcelonas råeste hotell

Her finner du lekre interiørbilder

Sjekk rocke-hotellet i Drammen

Her er de beste jordbæroppskriftene

BERØMT OG BERYKTET: Det er umulig å ikke la seg facinere av den sexy historien til über-kule Chateau Marmont.
BERØMT OG BERYKTET: Det er umulig å ikke la seg facinere av den sexy historien til über-kule Chateau Marmont. Foto: FOTO: Chateau Marmont Hotel.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning