Smarte løsninger for smarte hjem

Utseende er viktig, men når det kommer til kjøkkenet er det også «det indre» som teller.

Livet leves på kjøkkenet, det skal være praktisk, hyggelig og tilpasset de som bor der.
Livet leves på kjøkkenet, det skal være praktisk, hyggelig og tilpasset de som bor der.
Publisert Oppdatert

Et nytt kjøkken er en stor og viktig investering, og satser du på kvalitet og gode løsninger,  kan du også leve med kjøkkenet ditt i lang tid.

Det viktigste først

Uansett fase i livet - du må tenke familiesituasjon og du må tenke framtid.

Kjøkkenet må innredes etter hvordan du best kan utnytte størrelse og lysforhold, i tillegg til det rent praktiske. Har du storfamilie eller et aktivt sosialt liv i hjemmet, er det viktig med smarte og fleksible løsninger, og har du en liten leilighet med få oppbevaringsmuligheter, kan du gjemme mye unna på en oversiktlig måte i et godt planlagt kjøkken. Mål opp plassen du har til rådighet og tenk nøye gjennom hva som er viktigst for deg og din familie. Hos din kjøkkenforhandler kan du få tegnet ut en løsning og få tilpasset kjøkkenet slik du vil ha det.  Gjennomtenkt innredning , teknikk og tilbehør gjør kjøkkenet ditt til noe mer enn en flott fasade.

Stella hvit laminat og hvit eik fra JKE Design - moderne og tidløst, med et hint av retro
Stella hvit laminat og hvit eik fra JKE Design - moderne og tidløst, med et hint av retro

Utnytt alle kroker

Dybde, høyde og bredde på skap og skuffer, spesialskap som vinskap, fryseskap, søyle- og  hjørneskap – velg og vrak etter plass og behov. Visste du at du kan få hjørneskuffer?

Bygg ditt drømmekjøkken

Det er de små detaljene som merkes i hverdagen, samtidig som kjøkkenet skal gjenspeile den du er. JKE design gir deg et enormt utvalg i farger, materialer, innredninger og detaljer, og våre kjøkkenkonsulenter kan hjelpe deg å oversette dine drømmer og behov til skuffer, skap, beslag, benkeplater og innredning. Få mer inspirasjon her.

Ekstra benkeplass med skjærebrett skjult i øverste skuff.
Ekstra benkeplass med skjærebrett skjult i øverste skuff.

Stilige og praktiske løsninger utnytter hver krik og krok av rommet. Rotete på kjøkkenet?

Du kan få nedtrekkbare fronter (sjalusidører) hvor du kan skjule alle dine teknologiske vidundre, enten det er kjøkken- og kaffemaskin, brødboks, smoothiemixer eller andre duppeditter som står på benken. 

Selv mikrobølgeovnen kan du skjule med en «hide and slide»-dør når den ikke er i bruk.

Skuffesokler kan gi maksimal utnyttelse av plassen, og kan skjule en stige til å nå høye hyller eller et lite platå som gjør små kokker større. Skjærebrettet trekker du ut fra en skuff når det brukes, som en ekstra arbeidsflate. 

Velg dørfronter og benkeplater som tåler en støyt og er lette å holde rene.

Arbeidsplassen

Benkeplaten har stor betydning for helhetsinntrykket. Ønsker du et naturlig uttrykk og naturlig varme i kjøkkenet velger du trematerialer, og en benkeplate i stål er den sterkeste og mest motstandsdyktige. Bordplater i komposittstein har sine klare fordeler, de er hardføre og behøver ikke vedlikehold i motsetning til andre steinoverflater, mens i laminat og kompaktlaminat har du et kjempestort utvalg av farger og mønstre. Terazzo er et stilig underlag sammensatt av marmor og sement, som gir en særpreget og naturlig overflate. Du kan også få benkeplater i glass, keramikk, granitt og Corian, som er det mest eksklusive. Spør i butikken - se, berør og tenk hva som blir det beste for dere.

Velg kvalitet og motstandsdyktig materiale

Tips: For småbarnsfamilien kan en teknisk intelligent, matt laminatoverflate som er ektra motstandsdyktig mot riper og slag være et godt valg. Da slipper du enklere fra avtrykk etter fettete fingre.

 

Det lille ekstra

Har du stor familie vil du elske et kjølehjørne. Her er plass for alt, ypperlig når du skal forberede selskaper eller ta vare på mye rester. I tillegg er det lurt når du ønsker å storhandle fremfor daglige turer i butikken.

Spar tid og energi - få installert Quooker-vannkram for rask koking av smokker, grønnsaker og annet.
Spar tid og energi - få installert Quooker-vannkram for rask koking av smokker, grønnsaker og annet.

Velger du kjølehjørne, eller ønsker integrert fryseskuff for lettilgjengleige frysevarer, kan dette bygges inn i kjøkkenløsningen din.

Velg deg en Quooker, kokende vannkran, den koker opp grønnsaker, lager kaffe og rengjør skjærebrettet, helt uten bruk av komfyr. Sparer deg noen verdifulle minutter i en travel hverdag og kommer naturligvis med barnesikring.

Med skjulte grep på skuffer og skap vil inntrykket av orden forsterkes, og velger du håndtaksfrie  dører vil diskret mekanikk eller elektronikk åpne dører med et lite trykk når du har hender fulle av mat.

Prikken over i-en er en ladestasjon for mobil og nettbrett i skuffen eller skapet – genialt!

La kjøkkenet «flyte ut» og forlenges inn i neste rom med skyvedørsskap i samme design om du trenger mer plass. Fyll skap fra gulv til tak med det du behøver i tilknytning til kjøkkenet. Bygg inn spiseplassen i en kjøkkenøy, for ekstra romutnyttelse.

Du kan få både spiseplass og sittebenk i ditt personlige kjøkkendesign. Spør din forhandler, som kan gi deg gode forslag til løsninger.

Milano fra JKE Design er nostalgi på kjøkkenet, kombinert med alle moderne tekniske løsninger.
Milano fra JKE Design er nostalgi på kjøkkenet, kombinert med alle moderne tekniske løsninger.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning