Aldri mer tom for blekk

Livet i småbarnsfamilien kan være en utfordring, og med to foreldre i jobb kan det bli mye stress både hjemme og på jobben. Med en HP Instant Ink-tjeneste får du i det minste én bekymring mindre!

Alle ønsker vel å frigjøre mest mulig tid til de vi helst vi bruke den på!
Alle ønsker vel å frigjøre mest mulig tid til de vi helst vi bruke den på!
Publisert Oppdatert

I dag er det heldigvis mange arbeidsplasser som tilbyr fleksible løsninger slik at de ansatte kan jobbe en del hjemme. Andre velger å løse tidsklemma ved å starte for seg selv og flytte hele arbeidsplassen hjem. Uansett er det en fordel at du kan få utført en fullverdig jobb hjemme dersom barna er syke eller du av andre årsaker trenger å holde deg innenfor husets fire vegger.

En blekkskriver til alt du behøver

En skriver trengs til mange oppgaver, enten det er utskrift av tekstdokumenter, foto, presentasjoner eller det du måtte behøve av trykt tekst og bilde. I tillegg er det en masse andre oppgaver som løses best på papir: Barnas skolearbeid og prosjekter, eksamensbesvarelser, oppskrifter når dere lager mat sammen, invitasjoner, tegne- og regneoppgaver fra nettet eller barnas kunstverk laget på nett. Om du trenger invitasjoner til selskaper, sanghefter til fest eller høytid eller noter til kor- eller musikkøvelser – så er også papir å foretrekke for de fleste. Da er en blekkskriver perfekt.

Få barna med på matlagingen - det er masser av oppskrifter du kan skrive ut fra nettet!
Få barna med på matlagingen - det er masser av oppskrifter du kan skrive ut fra nettet!

Alltid nok blekk

Har du opplevd at du står med en stor utskrift og plutselig går tom for blekk? Har du ligget på hodet inne i et skap og lett etter den rette fargepatronen? Eller har du løpt fra butikk til butikk for å finne det beste tilbudet og blekket du er ute etter? Tenk deg at du slipper bekymringer om at du går tom for blekk når du mest behøver det! Med HP Instant Ink-tjenesten er problemet løst. Velg utskriftsplanen som passer best for dine behov, og unngå stresset når du eventuelt går tom for blekk det siste minuttet før et skoleprosjekt skal innleveres. I tillegg får du lavere kostnader og tjenesten er miljøvennlig.

Superenkelt

Når du registrerer deg for en HP Instant Ink-plan, betaler du en månedlig avgift for å skrive ut et bestemt antall sider per måned. Planen er basert på antall sider du skriver ut, og ikke på hvor mange blekkpatroner du bruker. Alt du trenger er en skriver som er koblet til Internett, slik at blekkforbruket registreres og oppdateres. Avgiften du betaler dekker blekk, frakt og resirkulering. Om du ikke bruker opp din sidekvote, får du disse med videre til neste måned. Du kan overskride planen mot en mindre ekstrakostnad og du betaler det samme uansett om det er fargedokumenter/bilder eller svart/hvitt du skriver ut.

Spar tid, penger og miljø

Med Instant Ink-tjenesten har du mange fordeler:

  • Du sparer tid i en hektisk hverdag
  • Du sparer penger (opptil 70%) på blekk
  • Du slipper å dra på butikken
  • Du slipper å huske hvilket blekk du trenger til skriveren din
  • Du får tilsendt blekk hjem til deg i god tid før det er tomt for blekk
  • Du er miljøvennlig ved at du leverer tilbake de brukte blekkpatronene i en ferdigfrankert konvolutt som følger med de nye blekkpatronene
  • Du slipper bindingstid og kan si opp tjenesten når som helst

Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, en HP-skriver med internett-tilkobling og et bankkort!

Ingen bindingstid

Planen kan endres og kanselleres uten gebyrer, og det er ingen forpliktelser utover den første måneden. Gå bare til hpinstantink.com og logg inn for å gjøre endringer. Her kan du også se hvor mange sider du har skrevet ut og hvor mange overføringssider som er tilgjengelige.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning