- Kim ble dratt ut av sengen og trodde hun skulle bli voldtatt

Nye detaljer rundt ranet av Kim Kardashian har kommet frem.

Foto: Bulls
Publisert

(SIDE2): Kim Kardashian West ble natt til mandag ranet av væpnede menn i Paris.

Fem menn tok seg inn i luksusleiligheten hun bodde i, sammen med sine søstre, sin mor og en venninne. På det tidspunktet var imidlertid bare Kim og venninnen Simone Harouche hjemme og sov, skriver The Daily Mail.

Bundet og kneblet

- Kim ble dratt ut av sengen av fem menn, hun ble bundet på hender og føtter og fikk gaffatape over munnen. Så låste de henne inn på et baderom. Hun trodde at hun kom til å bli voldtatt, melder TMZ.

Kim skal ha forsøkt å ringe livvakten sin før tyvene kom helt inn på soverommet. Den mye omtalte livvakten Pascal Duvier var ute og passet på Kris Jenner og Kourtney og Khloe Kardashian like ved.

Men det rakk hun aldri. Venninnen Simone Harouche holdt imidlertid hodte kaldt, gjemte seg på et annet bad og fikk varslet politiet.

Foto: Andres Kudacki (AP (NTB SCANPIX))

Vært helt stille

Det har vært helt tyst fra både Kim selv og alle hennes søsken, samt Kanye West etter ranet. Hun fløy direkte hjem til New York mandag der hun ble møtt av ektemannen.

Barna North og Saint skal ikke ha vært med til Paris.

Steve Stanulis, en sikkerhetsekspert som har jobbet med ekteparet før, sier at han tror tyveriet var en innside-jobb siden leilighetsbygget er svært godt bevoktet.

Foto: Bulls

Samtidig kritiserte han Kim og Kanye for å eksponere alle sine smykker og rikdom i sosiale medier. En av ringene som ble stjålet, var å se på Kims hånd på Snapchat tidligere på kvelden, skriver Page Six.

Han mener Kim Kardashian nå må begynne «å ta sikkerheten rundt seg selv på alvor».

Denne saken ble første gang publisert 04/10 2016.

Les også