Ostekake i glass: Sprøtt, søtt og friskt
Bedre blir det ikke. Sjekk oppskrift på ostekake i glass som lett kan gjøres glutenfri.

Du trenger (4 porsjoner):
Ostekrem:
- 100 g kokosmelk
- 200 g kremost
- 50 g melis
- 2 lime, finrevet skall
- 1 ss limesaft
- 1 dl kremfløte
Bunn:
- 50 g meierismør
- 70 g granola, gjerne glutenfri
- Topping:
- 6–8 pasjonsfrukt
Dette gjør du:
Legg kokosmelken i fryseren i ca. 20 minutter. Smelt smør på middels varme, til det skummer skikkelig, blir nøttebrunt og lukter deilig.
Ta raskt av platen før det brenner seg.
Bland inn i granolaen.
Ta ut kokosmelk og bruk 100 g av kremen.
Bland i kjøkkenmaskin med kremost, melis, finrevet skall og saft, til en jevn krem. Pisk fløte til myke topper og vend inn i ostekremen.
Del og skrap ut innholdet i pasjonsfrukten.
Fordel granola i bunnen av glassene, krem og pasjonsfrukt over der.
Glutenfri dessert? Velg glutenfri granola for å gjøre desserten spiselig også for glutenallergikere.