«Forræder»-aktuell Victor Sotberg

– Jeg blir veldig fort rastløs, men jeg kjenner jo at jeg må bli flinkere til å roe litt ned

Victor Sotberg har på rekordtid blitt en av landets mest benyttede TV-profiler. Nå avslører 31-åringen at han vil roe ned TV-deltagelsene fremover.

<b>VICTOR SOTBERG</b>: Med sitt sprudlende vesen er Victor Sotberg blitt en TV-yndling i løpet av få år. – Jeg liker å ha mange baller i luften, og sjonglerer veldig mye samtidig, sier han.
VICTOR SOTBERG: Med sitt sprudlende vesen er Victor Sotberg blitt en TV-yndling i løpet av få år. – Jeg liker å ha mange baller i luften, og sjonglerer veldig mye samtidig, sier han. Foto: Espen Solli/TV 2
Sist oppdatert

– Det å gå fra gutterommet og lage YouTube-sketsjer fra stua, til å plutselig være med på noe som dette her – det er en drøm. Det er helt sykt at det kan skje, sier Victor Sotberg (31) til Her og Nå.

Steinkjer-karen er i disse dager aktuell i realityserien «Forræder» på TV 2 Play, der han raskt ble utvalgt som nettopp forræder.

«Forræder»

Det å skulle holde maska og forlede de andre deltagerne var imidlertid ikke bare enkelt, innrømmer han når vi møter ham under lanseringen av TV-programmet.

– Det mest utfordrende var at skuespillerferdighetene måtte slå hardt inn under oppholdet, forteller han.

Dette er ikke første gang Victor er med i et populært TV-program. De siste årene har han vært å se i noen av de mest suksessfulle TV-seriene her til lands.

I 2021 deltok han som dragen i «Maskorama», og «71° nord – Norges tøffeste kjendis», og kom på andreplass i begge konkurransene.

<b>«FORRÆDER»</b>: Victor er med i realityserien «Forræder», der han ble plukket ut som en av forræderne,
«FORRÆDER»: Victor er med i realityserien «Forræder», der han ble plukket ut som en av forræderne, Foto: TV 2

I 2019 deltok Victor i «Skal vi danse», og han gjorde comeback på parketten i fjorårets «Skal vi danse: All Stars».

Han har i tillegg vært programleder i NRK-programmene «Alle mot 1» og «FlippKlipp». Sotberg har også vært med i TV 2s «I fyr og flamme» og leder programmet «Bleep» sammen med makkerne Robin Hofseth og Christopher Robin Omdahl.

Les også: Victor Sotberg: – Et ansvar som jeg tar på alvor

Youtuber

Men det er ikke så mange år siden Victor satt på gutterommet og gamet på YouTube. At han fikk en kometkarriere inn i TV-bransjen, er noe han er takknemlig for.

– Det er kjempestas. A dream comes true! Og jeg holder fortsatt på med YouTube. Jeg sitter fortsatt på rommet og gamer og livestreamer det, sier Victor, som kan skilte med 145 000 abonnenter på plattformen.

TV-profilen trives med å ha mange jern i ilden.

– Jeg er nok en multitasker. Jeg liker å ha mange baller i luften og sjonglerer veldig mye samtidig. Men det er sånn jeg liker det, jeg liker å ha mye å gjøre. Jeg har så lyst til å gjøre alt! Jeg blir veldig fort rastløs, men jeg kjenner jo at jeg må bli flinkere til å roe litt ned. For man blir jo sliten av det også, forteller han, og røper at det ikke er alle TV-tilbud han takker ja til.

– Jeg har sagt nei til ganske mye. Men jeg sier ja til ting jeg har veldig lyst til å være med på.

Les også: (+) Sandra Lyng om den store forvandlingen: – Jeg tenkte: «Hæ? Er det mulig?»

<b><span class="BOLD">SKAL VI DANSE:</span></b> Victor deltok i Skal vi danse for første gang i 2019, og i All stars-sesongen i 2021. Der havnet han på en niende plass.
SKAL VI DANSE: Victor deltok i Skal vi danse for første gang i 2019, og i All stars-sesongen i 2021. Der havnet han på en niende plass. Foto: Morten Bendiksen

Kjæresten Kenneth Karijord

Også på privaten går livet på skinner for Victor. Til neste år feirer han og samboeren Kenneth Karijord 10 år som kjærester.

<b>KENNETH KARIJORD</b>: Victor Sotberg sammen med samboeren Kenneth Karijord.
KENNETH KARIJORD: Victor Sotberg sammen med samboeren Kenneth Karijord. Foto: Svein Brimi

– Blir det ekteskap og barn snart?

– Det er et godt spørsmål. Jeg og kjæresten min tar livet veldig som det kommer. Akkurat nå bare nyter vi nuet. Vi har ikke pratet om det. Vi trives så godt i hverandres selskap sånn som det er. Så «why change a winning recipe?», sier Victor og smiler.

Denne saken ble første gang publisert 19/05 2023, og sist oppdatert 19/05 2023.

Les også