Kjendisene som ikke får være i fred

Stjernenes uhyggelige stalkere: La en grufull plan for å ta Bieber

En mann, som allerede satt i fengsel for brutal voldtekt og drap på en 15 år gammel jente, lagde en plan sammen med en tidligere fengselskamerat og hans nevø om å kastrere Justin Bieber (29) med en hagesaks.

<b>JUSTIN BIEBER: </b>Formålet var å få sangerens edle deler som en slags syk suvenir. De to andre mennene ble straks arrestert da politiet ble kjent med deres makabre planer.
JUSTIN BIEBER: Formålet var å få sangerens edle deler som en slags syk suvenir. De to andre mennene ble straks arrestert da politiet ble kjent med deres makabre planer. Foto: Getty Images
Sist oppdatert

Teknologien har gjort det lettere enn noensinne for fans å følge med på Hollywood-stjernenes gjøren og laden.

Men det blir uhyggelig når en beundrer plutselig krysser grensen fra å være en fan til å bli en motbydelig stalker.

Les også: Sjekk hva Hollywood-stjernene forlanger!

1. Justin Timberlake

I 2009 dukket en kvinne opp hjemme hos Justin Timberlake og hevdet at hun var gud. Ifølge henne var hun utsett til å regjere verden sammen med den 42 år gamle sangeren.

Kvinnen ble tatt med til psykiatrisk varetekt og senere ble ilagt besøksforbud.

Før hun la all sin energi på Timberlake, brukte hun flere år på stalke Axl Rose, frontfiguren i Guns N'Roses.

<b>Justin Timberlake</b>
Justin Timberlake Foto: Getty Images

2. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez’ stalker brøt seg ikke bare inn i hennes hjem, han hadde også med hell klart å bo i den 53 år gamle sangerinnens gjestehus i en uke uten å bli oppdaget.

Mannen, som heter John Dubis, hevdet at han var hennes eksmann og far til hennes barn.

Rett etter arrestasjonen ble det beordret en psykiatrisk utredning av mannen.

<b>Jennifer Lopez</b>
Jennifer Lopez Foto: Getty Images

3. Keira Knightley

Keira Knightleys (38) stalker ble dømt til åtte uker betinget fengsel og besøksforbud for å terrorisere skuespilleren og hennes familie.

<b>Keira Knightleys</b>
Keira Knightleys Foto: Raymond Hall

Over en lengre periode sendt han Keira brev, og han skrev en sang om katter til henne.

En dag dukket han opp ved huset hennes og sto og mjauet inn i dørsprekken. Det førte til at familien solgte huset i håp om å slippe den katteglade galingen.

Les også: Filmen utløste opptøyer og panikk i gatene: − Hvor kommer foreldrene inn i bildet? Får Oslos gutter og jenter være ute så lenge de vil?!

4. Rihanna

Rihanna (35) fikk endelig innvilget et besøksforbud etter at en fan kastet en stol gjennom hennes vindu, brøt seg inn i huset hennes og insisterte på at han var hennes fremtidige mann.

<b>Rihanna</b>
Rihanna Foto: Alberto E. Rodriguez

Det skremmende var at det var langt fra første gang han hadde brutt seg inn i sangerinnens hjem. Men det var første gangen de faktisk lykkes med å fange ham.

5. Sandra Bullock

Sandra Bullock (58) hadde en grusom opplevelse i 2014. Hennes stalker Joshua Corbett brøt seg inn i hennes hjem med en ladet pistol.

<b>Sandra Bullock</b>
Sandra Bullock Foto: Karwai Tang

Skuespilleren gjemte seg i skapet og ventet på at politiet skulle komme. Heldigvis nådde de frem i tide, men Sandra Bullock har senere fortalt at episoden har gitt henne PTSD (posttraumatisk stressyndrom, red.anm.).

Les også: (+) Dronningen av Playboy er norsk - slik var hennes utrolige karriere

6. Britney Spears

Det er ett år siden Britney Spears (41) og Sam Asghari giftet i det som var et drømmebryllup. Men sangerinnens eksmann Jason Alexander holdt på å ødelegge all romantikken.

Han livestreamet seg selv på Instagram mens han nærmet seg parets hjem og forsøkte å få adgang til bryllupet. Heldigvis var politiet til stede og fikk sendt ham vekk.

Noen få dager senere fikk han et rettslig besøksforbud.

<b>Britney Spears</b>
Britney Spears Foto: Getty Images

7. Madonna

Etter å ha sonet 10 år i fengsel for alvorlig stalking av Madonna, skulle man tro at mannen som sto bak hadde lært en lekse.

Likevel ble den 64 år gamle sangerinnens livvakter tvunget til å skyte ham da han kort tid etter løslatelsen hoppet over hekken til artistens hjem.

Mannen sa at han enten ville gifte seg med Madonna eller «skjære over halsen fra øre til øre». Heldigvis ble han fanget og brakt tilbake bak lås og slå.

Les også: Tina Turner er død: – Jeg har hatt et forferdelig liv

Denne saken ble første gang publisert 01/09 2023, og sist oppdatert 04/09 2023.

Les også