Vi Menn Poker

Kjekkas er meldt

Stephan Kjerstad blir Team Vimennpokers treningsguru og ernæringsekspert.

Sist oppdatert

OK, vi juger litt i ingressen. Men Stephan Kjerstad har faktisk begynt å trene og han har blitt satt på et kostholdsregime som avviker kraftig fra "øl og trash food" som han har levd på til nå i livet. Det er Lars Gilleberg som har gitt han denne utfordringen, og du kan lese om framskrittene på bloggen Fra Tjukkas til Kjekkas.

- Jeg er brukbart i rute der, trener 4-5 ganger i uken, med og uten PT. Jeg sliter litt med noen svake øyeblikk i helgene med fyll og fanteri, og det er vel ikke ideelt, men en sprekk i blant er tungt å unngå, forteller Stephan.

Tror du at det kan gjøre deg til en bedre pokerspiller å være i bedre form?

- Helt klart. Momentum er viktig, føler man seg bra så spiller man bedre, forteller han.

Til uka får vi se om det hjelper.

- NM-uken min blir ganske amputert i år, jeg drar hjem fra Dublin onsdagen grunnet en ferietur med familien som jeg prioriterer i år. Det blir PLO-turneringen og muligens fixed limit om jeg kommer frem tidsnok på lørdagen. Omahaturneringen er veldig morsom , variansen er jo veldig stor, men skal vel ha en fair sjanse på å få til noe der, forteller han.

Tar det som det kommer

Hva er planene etter NM, live og online?

- Jeg kommer til å spille noen liveturneringer. EPT Barcelona er vel den eneste jeg vet sikkert, ellers tar jeg det litt som det kommer. Har ikke bestemt meg for om jeg drar til WSOP enda, men det er en mulighet. Tenker å spille litt eventer under Scoop , ellers lite planer om nettspill, forteller han.

Stephan slo jo gjennom på nett, og har fortsatt til gode å få ut potensialet skikkelig live. Likevel liker Stephan best å spille live.

- Når det kommer til turneringer er det jo tempoet og tålmodighetsaspektet som er den største forskjellen. Det går jo mye tregere live, og strukturene er ofte langt bedre. Når det gjelder cash, så er det gjerne litt mer shorthanded på nett, mens det kjøres full ring som regel på livelagene. Nivået på nett er markant høyere enn live så fort man spiller om mer en kronestykker, forteller han.

Hva er dine største styrker som pokerspiller?

- Erfaring og tålmodighet, sier han.

Vi legger til "fysisk form", og så gjenstår det å se om det kan være med på å sikre suksess rundt filten i NM og framover.

Denne saken ble første gang publisert 12/05 2016, og sist oppdatert 01/05 2020.

Les også