Sophie Elise

– Det viktigste er at babyen har det bra

Jaget etter å se bra ut er plutselig ikke like viktig for Sophie Elise. For nå har livet fått en ny mening for influenseren, som blir mamma for første gang i april.

<b>NYTT HÅP: </b>Sophie Elise la i desember ut et åpenhjertig innlegg hvor hun fortalte at hun hadde mistet barnet hun bar i magen tidligere i år. Nå er hun gravid på nytt, og det er ingenting hun ønsker mer enn at barnet skal ha det bra.
NYTT HÅP: Sophie Elise la i desember ut et åpenhjertig innlegg hvor hun fortalte at hun hadde mistet barnet hun bar i magen tidligere i år. Nå er hun gravid på nytt, og det er ingenting hun ønsker mer enn at barnet skal ha det bra. Foto: Svein Brimi
Publisert

– Det er en helt syk følelse å kjenne at det vokser et lite liv inne i meg. Følelsen av å aldri være alene, men at du bærer noen med deg – den kommer jeg til å savne. Jeg blir rørt når jeg snakker om det.

– Jeg ville bare ha ett barn, men nå er det slik at jeg kan ikke bare ha ett. Dette må jeg oppleve flere ganger, fortalte en forventningsfull Sophie Elise Isachsen (29) til Her og Nå da vi møtte henne på Elle-gallaen i fjor.

Vet barnets kjønn

Det var i november den omdiskuterte influenseren lykkelig annonserte graviditeten.

– Jeg tror absolutt skandalene det siste året har banet vei og gjort meg klar for mammarollen. Jeg tror alt skjer av en grunn – det var dette som skulle få meg ut av mørket og gi livet mitt mening igjen, uttalte hun til magasinet Elle i forbindelse med det gledelige budskapet.

Da vi møtte henne, var hun 18 uker på vei. Den nye verdensborgeren er ventet å melde sin ankomst i slutten av april.

– Vi vet allerede hvilket kjønn det er, men har ikke offentliggjort det ennå. Foreløpig er det begrenset med forberedelser vi har gjort, men jeg har laget meg en lang liste som jeg planlegger å gå i gang med, smilte den ambisiøse businesskvinnen.

Les også: (+) Jeg er livredd. Kan jeg kreve at jordmor er med meg under hele fødselen?

Kjæresten Vegard Jørstad

Å bli mamma var ikke noe Sophie Elise var overbevist om at lå i kortene for henne, men så ble hun sammen med barndomskjæresten og alt endret seg.

– Jeg har alltid tenkt at livet mitt blir fint hvis jeg får barn, og at livet blir fint om det ikke blir noe av. Men da jeg møtte kjæresten min, var det noe vi begynte å snakke om ganske fort.

– Det var første gangen jeg tenkte «dette skal bli pappaen til mine barn.» Så gikk det ganske fort derfra, forteller hun.

<b>GODT SKJULT:</b> Sophie Elise avslører at paret var sammen i tenårene. De skal ha holdt sporadisk kontakt før de fant tilbake til hverandre tidligere i år. Nå venter de sitt første barn sammen.
GODT SKJULT: Sophie Elise avslører at paret var sammen i tenårene. De skal ha holdt sporadisk kontakt før de fant tilbake til hverandre tidligere i år. Nå venter de sitt første barn sammen. Foto: Skjermbilde/Instagram

Hun har allerede rukket å gjøre seg noe tanker rundt hvem hun ønsker å være som mamma.

– Jeg trodde først jeg kom til å være en chill og kul mamma som tar det som det kommer. Men jeg merker allerede nå at jeg er livredd for at noe skal skje.

– Jeg kommer til å være en av de som blir sittende utenfor barnehagen og følge med på om alt går bra. Men jeg har fått veldig mye frihet fra mine egne foreldre til å følge mine drømmer og være den jeg er. Noe av det vil jeg videreføre til vårt barn også, fortalte Sophie Elise.

Les også: Amalie Iuel avslører hva Aksel Lund Svindal tenker om at de skal få en sønn

<b>PROGRAMLEDER:</b> I en periode fungerte Sophie Elise som programleder i «God Kveld Norge». Her med profilene Dorthe Skappel og Niklas Baarli. Den ambisiøse influenseren har også bygget opp en solid merkevare med skjønnhetsserien «Glöd».
PROGRAMLEDER: I en periode fungerte Sophie Elise som programleder i «God Kveld Norge». Her med profilene Dorthe Skappel og Niklas Baarli. Den ambisiøse influenseren har også bygget opp en solid merkevare med skjønnhetsserien «Glöd». Foto: TV 2

Har fått en egen ro

29-åringen har tidligere vært åpen om usikkerhet rundt eget utseende. Hun har ved flere anledninger lagt seg under kniven, i jakten på et bedre selvbilde.

Når «Girls of Oslo»-profilen nå ser kroppen endre seg utenfor hennes kontroll, forteller hun at det har senket seg en ro over henne.

<b>PROFILERT:</b> Harstad-jenta gjorde seg svært bemerket da hun deltok i TV 2s «Farmen kjendis» i sesongen som ble sendt i 2022. 
PROFILERT: Harstad-jenta gjorde seg svært bemerket da hun deltok i TV 2s «Farmen kjendis» i sesongen som ble sendt i 2022.  Foto: Espen Solli

– Jeg trodde ikke det skulle bli sånn, for jeg har vært så opptatt av det å se bra ut. Men nå har det blitt sekundært. Det er ikke det viktigste i det hele tatt. Det viktigste er at babyen har det bra.

– Jeg hadde gitt alt jeg har hver dag i uken for å vite at det kommer til å gå bra. Alle endringene som skjer med kroppen, de synes jeg er fine. Jeg har aldri følt meg så fin som nå. Jeg føler meg veldig bra, strålte Sophie Elise.

Denne saken ble første gang publisert 19/01 2024.

Les også