Sara og Ibrahim fra «Sommerhytta» 2022

Sara fra «Sommerhytta»: – Jeg er fortsatt litt lei

Fjorårets vinnere av «Sommerhytta» forteller om deltakelsen, planen om barn og viser frem sin nye leilighet!

<b>SARA OG IBRAHIM:</b> – Det står bra til med kjærligheten, så vi koser oss. Videre er barn fortsatt en del av planen, forteller Sara til Klikk.no.
SARA OG IBRAHIM: – Det står bra til med kjærligheten, så vi koser oss. Videre er barn fortsatt en del av planen, forteller Sara til Klikk.no. Foto: Privat
Publisert

Etter en jevn finale i fjor sommer av «Sommerhytta» 2022, var det til slutt Sara Meyer Boudaya (29) og Ibrahim Mahnin (31) som vant sin egen hytte.

– Det var veldig spennende, gøy og nytt å delta i Sommerhytta. Det var også veldig lærerikt, forteller Sara som sammen med ektemannen Ibrahim, stakk av med seieren i TV 2-programmet i fjor.

– Vi fikk jo veldig mye ut av å delta, så jeg ser på deltakelsen som en veldig morsom opplevelse, sier hun til Klikk.no.

Les også: Sara og Ibrahim giftet seg to ganger på samme dag

Vant «Sommerhytta» 2022

Før deltakelsen i fjor sommer, hadde paret ingen erfaring med hverken snekring eller oppussing. Det ble en hard konkurranse, men Sara forteller at hun kun sitter igjen med gode minner.

– Vi har fortsatt deltakelsen mye i hverdagen vår, siden vi vant hytta. Vi kjente oss også veldig igjen når vi så den nye sesongen på TV nå, og hva deltakerne gikk gjennom, forteller hun.

Både Sara og Ibrahim jobbet som barnevernspedagoger før deltakelsen i programmet, men i ettertid har Sara ferdigutdannet seg som familieterapeut. Hun har også fått over 30 tusen følgere på Instagram, som nå har blitt en bijobb.

– Livet har forandret seg litt etter deltakelsen ved at jeg har fått en ekstra jobb gjennom Instagram og Max Social, så det har vært veldig gøy! Bortsett fra det så er livet det samme, forteller Sara.

Gjennom ti uker ble Sara og Ibrahim godt kjent med de andre deltakerne, og har tidligere fortalt at alle samlet seg i vinner-hytta etter fjorårets finale.

– Vi har ikke så god kontakt med deltakerne fra i fjor, men vi snakkes litt her og der. Jeg har mest kontakt med Daria, forteller Sara nå et år etter seieren.

Les også: (+) Ekskona mener at hun har rett til å overta hytta. Prøver hun å lure meg?

Frosset over vinteren

Sara forteller videre at de har stor nytte av hytta, og gleder seg til å bruke den nå i sommer. I en periode så bodde de til og med der i forbindelse med en flytte-prosess.

– Dette er den første sesongen der hytta er helt ferdig, og vi har hatt et ganske hektisk år med flytting. Vi har derfor ikke fått tatt hytta så mye i bruk, men det kommer nå!

Hytta deres ser helt lik ut som da de fikk nøkkelen i 2022, men etter vinteren støtte de på et problem.

– Det var noen ting som hadde frosset over vinteren, men vi fikk hjelp og slapp å betale det selv. Det var jo også veldig gjengrodd, forteller hun.

Les også: Cathrine Fossum om vennskapene på «Sommerhytta»:– Utenom konkurranser snakket vi mye om livet og alt mulig

<b>PÅ HYTTA</b>: Sara og Ibrahim sammen på hytta som ligger på Nes Strandhager i Romerike.
PÅ HYTTA: Sara og Ibrahim sammen på hytta som ligger på Nes Strandhager i Romerike. Foto: Privat

Flyttet til Gamlebyen

Sara og Ibrahim har nå kjøpt ny leilighet i Oslo, som de stortrives i. Etter en hard konkurranse i fjor sommer, kan Sara fortelle at hun til tider fortsatt er litt lei av oppussing.

– Vi har flyttet til Gamlebyen i Oslo, og trives veldig godt. Selv om vi lærte masse om oppussing under Sommerhytta, så har vi ikke gjort så mye selv i den nye leiligheten.

– Jeg er fortsatt litt lei av å gjøre ting, men jeg gjør en del av interiøret, som for eksempel å trekke om stolene, forteller hun.

Tidligere har paret fortalt at de i fremtiden håper å kunne tilbringe tid på hytta sammen med egne barn, noe de selv ikke hadde tilgang til i barndommen.

– Å få barn er vår begges stør­ste drøm. Vi håper at det skjer i nærme­ste framtid. Vi har stu­dier som vi holder på med nå. Det er veldig viktig for meg å bli ferdig med det før jeg skal gå rundt og bære på noe barn, men etter det håper vi at det kan komme både ett, to, tre eller fire barn. Det må gjerne komme så mange som har lyst, fortalte Sara til Her og Nå i 2022.

– Hvordan står det til med kjærligheten i dag?

– Det står bra til med kjærligheten, så vi koser oss. Videre er barn fortsatt en del av planen, forteller Sara.

Se bilder av både den flotte leiligheten og hytta til Sara og Ibrahim her:

<b>PÅ HYTTA</b>: Sara og Ibrahim valgte å gå for lys eik på kjøkkenet til hytta.
PÅ HYTTA: Sara og Ibrahim valgte å gå for lys eik på kjøkkenet til hytta. Foto: Privat
<b>SPISEBORD PÅ HYTTA</b>: Til spisebordet har paret valgt å bruke ulike stoler.
SPISEBORD PÅ HYTTA: Til spisebordet har paret valgt å bruke ulike stoler. Foto: Privat
<b>DEN NYE LEILIGHETEN</b>: I stua til den nye leiligheten har paret en hvit, stor sofa fra Sleepo, med to tilhørende puffer.
DEN NYE LEILIGHETEN: I stua til den nye leiligheten har paret en hvit, stor sofa fra Sleepo, med to tilhørende puffer. Foto: Privat
<b>SKAP</b>: Leiligheten er stylet i lyse og naturlige farger.
SKAP: Leiligheten er stylet i lyse og naturlige farger. Foto: Privat
<b>BADEROM</b>: Baderommet har fliser på veggene, og flere gulldetaljer.
BADEROM: Baderommet har fliser på veggene, og flere gulldetaljer. Foto: Privat

Denne saken ble første gang publisert 06/07 2023.

Les også