Influenser Marna Haugen

Marna Haugen om sin nye kjæreste: – Som å være kjæreste med batman

Marna Haugen (42) avslører hvorfor TV-seerne ikke får se hennes ny kjæreste i høstens sesong av «Bloggerne».

<b>MARNA HAUGEN: </b>Marna Haugen forteller om et innholdsrikt år med både ny jobb og kjæreste!
MARNA HAUGEN: Marna Haugen forteller om et innholdsrikt år med både ny jobb og kjæreste! Foto: Svein Brimi
Publisert

Influenser Marna Haugen (42) er kjent som modell og fra bloggen «Komikerfrue». Nå har hun vært i bransjen i 15 år, og var med i den aller første sesongen av «Bloggerne» tilbake i 2014.

– Dette har vært en veldig morsom sesong, og jeg har gjort veldig mye gøy. Jeg har hatt griser hjemme, fått meg ny jobb og reist til Sør-Korea, så det har vært et veldig innholdsrikt år, forteller Haugen til oss på pressedagen.

– Jeg er ikke så god på å se sesongen selv, men jeg pleier å skumme over for å sjekke at jeg ikke gjør noe galt. Jeg har jo gjort så mye gøy dette året, så jeg tror ikke jeg har gjort så mye galt, ler hun.

Du kan se «Bloggerne» her på TV 2 Play. Programmet sendes hver mandag til onsdag fra 14. august til 27. september.

Les også: Livet til «Bloggerne»-profil tar en uventet vending

Ny jobb som markedssjef

I denne sesongen åpner «Bloggerne»-profilen seg opp, og vi får blant annet se en ganske følsom side av henne.

– Jeg er over gjennomsnittet god på å vise følelser, men det er som en av og på bryter. I hverdagen er jeg kanskje ikke god nok til å kjenne etter, så der trenger jeg settinger med nære relasjoner og gode venner.

– I slike settinger har det har vært viktig for meg og lære å trekke pusten, og la ting synke inn. Å bare være til stede i rommet og kjenne litt etter hva livet egentlig er, forteller hun.

<b>BLOGGERNE</b>: Denne høsten ser du denne gjengen på TV-skjermen: Aurora Gude, Marna Haugen, Alexandra Joner, Linnea Løtvedt, Amalie Olsen og Sofie Karlstad (ikke med på bilde).
BLOGGERNE: Denne høsten ser du denne gjengen på TV-skjermen: Aurora Gude, Marna Haugen, Alexandra Joner, Linnea Løtvedt, Amalie Olsen og Sofie Karlstad (ikke med på bilde). Foto: Svein Brimi

Haugen forteller at hun ellers har hatt et innholdsrikt år. Hun har blant annet fått seg ny jobb som markedssjef i Wowbrow Cosmetics, som er hennes første faste jobb.

– Jeg har tatt et voksenskritt og fått meg fast jobb. Det har jeg lært utrolig mye av, for nå må jeg svare for alt jeg gjør til en sjef, som jo er veldig uvant.

– I den nye jobben så bruker jeg egentlig bare alt jeg kan. Forskjellen er at tidligere har jeg aldri brydd meg om tall, mens nå må jeg levere! Da rasler det litt i ballene, ler hun.

I april delte hun nyheten i et innlegg på Instagram: «Tenk at jeg etter tolv år med tullejobb, som for øvrig har blitt omtalt i markedsføringspensum på BI, har resultert i en kårporate stilling: Markedssjef», skriver Haugen.

– Jeg fikk en mulighet som passet meg veldig bra, og jeg er jo blitt 42 år. Nå har jeg vært influenser i 15 år, og har ikke tenkt til å slutte med det, men tror det kan være lurt å bruke alt jeg kan til noe som er bærekraftig i mange år fremover, forteller hun.

Les også: Lykken smiler til Marna Haugen etter bruddet: Fikk endelig kjøpt drømmehuset

Kjæresten ønsker å være privat

Tidligere var Marna gift med komiker Ørjan Burøe (49), men i 2021 kom nyheten om at paret hadde gått hvert til sitt.

I sommer kunne Haugen avsløre at hun hadde funnet lykken igjen, og denne høsten får seerne et innblikk i dating-livet.

– Det går kjempefint med kjærligheten, og jeg er dritforelsket om dagen, forteller Haugen.

Hun ønsker derimot ikke å dele noe om hennes nye kjæreste, da han ønsker å være privat.

– Både han og familien ønsker å være private, så for min del blir det som å være kjæreste med batman, ler hun.

– Jeg synes det er veldig fint å ha noe tid på og noe tid av sosiale medier, så for meg er dette egentlig helt perfekt. Da får jeg en pause innimellom der jeg kan legge vekk telefonen og bare være, forteller hun.

<b>BRUDD</b>: Det ble kjent i 2021 at komiker Ørjan Burøe og influenser Marna Haugen skulle skilles. Det tidligere paret var sammen i 18 år.
BRUDD: Det ble kjent i 2021 at komiker Ørjan Burøe og influenser Marna Haugen skulle skilles. Det tidligere paret var sammen i 18 år. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB

Denne saken ble første gang publisert 16/08 2023.

Les også