Nyforelsket Lillian Müller svever i skyene

– Tom er min store kjærlighet

– Vi hadde kjent hverandre i to år før det første kysset kom og det sa pang, men da var det gjort! Den tidligere Playboy-modellen Lillian Müller stråler av lykke når hun forteller om Tom – hennes nye kjæreste.

<b>KJÆRESTEN TOM:</b> Lillian skulle hjelpe Tom å komme i bedre form, men så traff amors piler blink.
KJÆRESTEN TOM: Lillian skulle hjelpe Tom å komme i bedre form, men så traff amors piler blink. Foto: Privat
Sist oppdatert

Lillian Müller (71) har alltid vært omsvermet av menn.

Kjekke menn, kjente menn og rike menn, men det er hverken status eller mannlige glansbilder som har fenget den tidligere Playboy-modellen.

Hun har lenge lett etter noe mye dypere, og hun skulle fylle 69 før hun fant alt det i Tom (74) som har vært en godt bevart hemmelighet for omverdenen siden amors piler traff.

Lillian har i mange år vært en ettertraktet helserådsgiver i USA. Fra alle kanter av landet blir hun kontaktet av personer som trenger hjelp til å få helsa på rett kjøl. Tom var en av dem.

Lillian tok «bestillingen» og flyttet inn på et gjesterom i fire dager. Det skulle vise seg å bli begynnelsen på noe langt mer enn å snu et dårlig kosthold og flere potensielle livsstilssykdommer.

– Tom gikk ned 10 kilo etter å ha begynt med vegetarisk mat og jeg fikk ham med på treningsstudio. Jeg leverte som bestilt, men så oppdaget vi at vi likte hverandre godt og begynte å henge sammen. Som venner, altså, sier Lillian og smiler lurt.

Les også: (+) Historien om Lillian Müller – dronning av Playboy

<b>LILLIAN MÜLLER:
</b>Den tidligere Playboy-modellen Lillian Müller deler helseråd med kunder i USA. 71-åringen er blitt en populær rådgiver innen helse og kosthold.
LILLIAN MÜLLER: Den tidligere Playboy-modellen Lillian Müller deler helseråd med kunder i USA. 71-åringen er blitt en populær rådgiver innen helse og kosthold. Foto: Berit Kvifte

Kjæresten Tom (74)

Lillian la raskt merke til Tom var veldig familiekjær. Nok en egenskap å notere på plussiden!

– Tom elsker å reise på besøk til sine voksne barn og være sammen med barnebarna. Han er rake motsetningen til mange av de selvsentrerte og overfladiske mennene med «plastic fantastic»-utseende jeg har truffet underveis i livet.

– Kjæresten min er hel ved, beskriver Lillian som blir øm i blikket når hun snakker om sin store kjærlighet.

Og mens vi går langs stranden denne septemberdagen i gnistrende sol i Sande i Vestfold, tegner Lillian et stort hjerte i sanden med et helt tydelig budskap i midten.

– Sånn gjorde vi da vi var tenåringer, fniser Lillian. – Vi er forresten ganske fjortis når vi er sammen!

<b>UNIKT:</b> Lillian er glad for å endelig ha funnet en mann som ikke er selvsentrert og overfladisk.
UNIKT: Lillian er glad for å endelig ha funnet en mann som ikke er selvsentrert og overfladisk. Foto: Privat

Det tok to år før Lillian og Tom forsto at det var langt mer enn vennskap som var i sving, men da sa det også skikkelig PANG!

Etter det har de vært sammen så mye de kan og har utviklet et forhold basert på gjensidig forståelse og respekt. Begge jobber hardt og målrettet, men vet også at livet, kjærligheten og dagen i dag, er det viktigste man har.

Les også: (+) Ingebjørg Bratland holder samboeren hemmelig: – Han er litt eldre enn meg, og jeg tror det er en fordel

<b>SUNN:</b> Man skulle ikke tro at denne superspreke dama har passert 70 år.
SUNN: Man skulle ikke tro at denne superspreke dama har passert 70 år. Foto: Privat

Pårørende til syk mor

Og at Lillian var og er viktig for Tom, viste han med all tydelighet i fjor, da Lillian var hjemme i Kristiansand i 11 måneder for å hjelpe sin kjære og syke mor, Lilla (91).

– Jeg skulle bare være hjemme i et par måneder, men det ble nesten ett år, og i denne tiden sto Tom last og brast. Å være pårørende til en syk mor er krevende og utmattende, men Tom oppmuntret meg hver eneste dag.

–Han visste så inderlig godt hva min situasjon krevde av meg siden han i flere år satte sitt eget liv og karriere på vent og pleiet sin kreftsyke kone inntil hun døde for 10 år siden.

Foreløpig bor Tom og Lillian hver for seg.

– Jeg deler hus med min datter Alice i Santa Monica der jeg fortsatt jobber som helsecoach, holder foredrag og er i ferd med å legge siste hånd på boken min «Say Yes To Life!» som Tom har kjøpt de internasjonale rettighetene til. Lanseringen skal etter planen skje i begynnelsen av desember.

<b>DATTEREN ALICE: </b>Lillian Müller og datteren Alice bor sammen i Santa Monica.
DATTEREN ALICE: Lillian Müller og datteren Alice bor sammen i Santa Monica. Foto: Jørn Grønlund

– Alice er opptatt av å redde alle dyrene i hele verden, og vi har til enhver tid 3–4 hunder boende hjemme i det lille huset vi leier. Da er det deilig å være «helgesamboer» med Tom i Newport Beach. Her tusler vi måneskinnsturer langs strendene, lager romantiske måltider, er sammen med våre respektive familier og snakker om livet vi har foran oss og hva vi vil bruke det til.

Les også: Musikalartisten Espen Grjotheim (46) bor sammen med fem jenter

Drømmer om hus på Fevik

Mens Lillian var hjemme og pleiet sin mor, kjente hun for hver måned som gikk, at hun ville flytte hjem igjen.

– Jeg går helt i spagaten følelsesmessig av å ha en fot i hvert land. Jeg har Tom, Alice, plikter og jobb i LA og jeg har mamma, søsken, familie og mange gode venner her hjemme. Det er umulig å velge, så jeg jobber mot «Ja, takk, begge deler».

<b>STOR KARRIERE:</b> Lillian har vært en av de mest populære modellene i Playboys historie. Hun har prydet forsiden flere ganger.
STOR KARRIERE: Lillian har vært en av de mest populære modellene i Playboys historie. Hun har prydet forsiden flere ganger. Foto: Privat

– Drømmen er å finne et lite hus på Fevik der jeg trådte mine barnesko. Jeg vil ikke ha noe stort og fancy, jeg vil ha minst mulig å passe på. Jeg er ganske enkel sånn, sier Lillian som kom med Sørlandsbussen til Sande og kun med en liten sekk på ryggen.

– Jo flere ting du eier, jo mer eier tingene deg. Jeg vil være fri til å nyte livet og kjærligheten til jeg er 100 år. Minst!

– Blir Tom med på flyttelasset?

– Hehe … alt kan ikke fortelles i Her og Nå i denne omgangen, sier hun og smiler lurt.

<b>FORELSKET</b>: Lillian er lykkelig med sin nye mann, men vil ikke røpe om de snart har tenkt til å flytte sammen.
FORELSKET: Lillian er lykkelig med sin nye mann, men vil ikke røpe om de snart har tenkt til å flytte sammen. Foto: Privat

Denne saken ble første gang publisert 24/09 2023, og sist oppdatert 25/09 2023.

Les også