Prinsessen og Durek Verrett lurte Märthas døtre

Durek Verrett: – Jeg møtte barna hennes som hennes homofile venn

Prinsesse Märtha ville at de tre døtrene skulle bli kjent med Durek Verrett før hun fortalte dem at de var kjærester. Hun introduserte ham derfor som hennes homofile venn!

<b>DUREK VERRETT</b>: Prinsesse Märtha og kjæresten så svært lykkelige ut på bildene som ble tatt til reportasjen i Gurus Magazine.
DUREK VERRETT: Prinsesse Märtha og kjæresten så svært lykkelige ut på bildene som ble tatt til reportasjen i Gurus Magazine. Foto: Gurus Magazine
Sist oppdatert

Prinsesse Märtha (51) og Durek Verrett (48) stilte nylig opp på en stor reportasje på trykk i Gurus Magazine i USA i tillegg til å gjøre et videointervju. Her og Nå har fått kjøpe de eksklusive bildene av paret.

Det er sjefen selv, redaktøren Derek Warburton (48), som intervjuer den norske prinsessen og hennes amerikanske kjæreste, og starter med å spørre hvordan de to møttes.

<b>GURUS MAGAZINE</b>: Derek Warburton, som er sjefredaktør i Gurus Magazine, var den som intervjuet Durek Verrett og prinsesse Märtha.
GURUS MAGAZINE: Derek Warburton, som er sjefredaktør i Gurus Magazine, var den som intervjuet Durek Verrett og prinsesse Märtha. Foto: Gurus Magazine

– Vi ble introdusert av en kvinne som heter Millana Snow, som vi kjente hver for oss. Hun og jeg hadde en energi-healing sammen, og hun sa «Herregud, jeg har aldri følt disse energiene før – bortsett fra med Sjaman Durek. Dere to må treffes», forteller Märtha.

Etter en god stund dro Märtha hjem til Dureks hus for å spise lunsj sammen med noen venner.

– Idet jeg gikk inn døren og så på ham, sa jeg «Jeg kjenner deg allerede», og han bare «Ja, skjebnen hadde bestemt at vi skulle møtes lenge før vi ble født». Jeg himlet med øynene inni meg og tenkte «Å nei, enda en L.A.-fyr», innrømmer Märtha i intervjuet.

Les også: Skandalene som får Durek-bråket til å blekne: – Vi er lei oss og i sjokk

Intervjuet med Gurus Magazine

Durek har tidligere pratet åpent om at han har vært kjæreste med både menn og kvinner. I intervjuet med Gurus Magazine forteller han at han aldri har følt seg hjemme i det homofile miljøet på grunn av mye rasisme.

<b>FORSIDEPAR</b>: Det eksklusive intervjuet med Märtha og Durek fyller hele forsiden på Gurus Magazine.
FORSIDEPAR: Det eksklusive intervjuet med Märtha og Durek fyller hele forsiden på Gurus Magazine. Foto: Gurus Magazine

På spørsmål fra Derek Warburton om hva Märtha følte da Durek fortalte henne om sin livshistorie og seksualitet, svarer prinsessen:

– Vel, jeg er opptatt av kjærlighet. Jeg bryr meg ikke om hvem han elsker. Det er mennesker. Vi forelsker oss i mennesker. Det spiller ingen rolle hvem de er eller hvilket kjønn de har. Kjærlighet er kjærlighet – i hvert fall for meg. Mange har reagert på det, og lurt på hvordan jeg kan akseptere ham, men han elsker meg, og jeg elsker ham, og ingenting annet spiller noen rolle!

Märtha forteller også at familien hennes ikke har reagert på fortiden og seksualiteten til Durek, og at det faktisk ikke har vært noe problem i det hele tatt.

Les også: (+) Mammaen Elizabeth: Først da hun fikk to barn til, tok hun seg tid til å være mamma

Durek og Märthas løgn

Durek kommer med en innrømmelse i intervjuet, og det er at han og Märtha løy til Maud Angelica Behn (20), Leah Isadora Behn (18) og Emma Tallulah Behn (14) første gang de skulle møte mammas nye kjæreste i Los Angeles.

Märtha forteller at hun ønsket å introdusere den nye kjæresten for barna, men at døtrene den gangen var veldig opptatte av å beskytte moren etter skilsmissen fra Ari Behn.

– Så jeg introduserte ham som en venn, og vi tok med barna til Universal Studios den dagen. Alle ble kjent med ham uten at de visste at vi var sammen, og det var vakkert å se hvordan de fant tonen.

– Du fortalte dem at jeg var din homofile venn, avbryter Durek og Märtha ler godt.

– Jeg møtte barna hennes som hennes homofile venn, og fikk muligheten til å bygge et individuelt forhold med hver og en av dem, forklarer Durek i intervjuet.

Først senere, da familien var hjemme i Norge igjen, slapp Märtha bomben en dag hun kjørte barna til skolen.

– Så da jeg slapp dem av på skolen etter at vi hadde kommet tilbake, sa jeg «Åh, forresten, så er Durek kjæresten min», og de bare «Hva?!». Men da kjente de ham jo allerede, og de hadde så god kommunikasjon med ham allerede, forklarer hun.

Denne saken ble første gang publisert 02/05 2023, og sist oppdatert 02/05 2023.

Les også