Karsten Warholm om samboeren Oda Djupvik

– Et godt tegn at hun ikke har flyttet ut

I fjor ble det kjent at hekkeløperen Karsten Warholm var blitt samboer med sin mangeårige kjæreste Oda Djupvik. Det er han svært fornøyd med.

<b>SAMBOERE:</b> Karsten og Oda flyttet sammen i fjor og har bosatt seg i nærheten av Frogner-parken i Oslo. Ifølge E24 kjøpte Karsten boligen for 27 millioner kroner.
SAMBOERE: Karsten og Oda flyttet sammen i fjor og har bosatt seg i nærheten av Frogner-parken i Oslo. Ifølge E24 kjøpte Karsten boligen for 27 millioner kroner. Foto: Torstein Bøe/NTB
Publisert

– Det fungerer veldig fint. Vi er komplementære personligheter, så vi utfyller hverandre godt. Hun har ikke flyttet ut, så det er et godt tegn, sier Karsten Warholm (27) til Her og Nå og smiler.

Det er under det tradisjonelle jordbærselskapet i forbindelse med Bislett Games vi slår av en prat med hekkeløperen fra Ulsteinvik i Møre og Romsdal.

Les også: Harald Rønneberg har fått en kompis for livet: – Det er umulig å ikke bli glad i Karsten

Kjæresten Oda Djupvik

I fjor avslørte Karsten at han hadde flyttet ut av kollektivet med kompisene og inn med kjæresten Oda Djupvik.

Friidrettsstjernen avslørte samboerskapet i «Helt Harald» på TV 2.

Kjæresteparet har vært sammen siden 2014. For den populære hekkeløperen føles det godt at kvinnen han deler livet med kjente ham før han ble allemannseie.

<b>FORNØYD:</b> Karsten Warholm er glad han ble sammen med samboeren Oda Djupvik før han ble en kjent idrettsutøver.
FORNØYD: Karsten Warholm er glad han ble sammen med samboeren Oda Djupvik før han ble en kjent idrettsutøver. Foto: Marius Gulliksrud

– Ja, selvfølgelig har det betydning. Det er i hvert fall ikke et minus. Oda kjenner meg. Og hun er sammen med meg av de riktige grunnene. Det føles bra, sier Karsten fornøyd og lener seg tilbake i skinnstolen.

Les også: (+) Sønnen vår flyttet inn med kjæresten. Så viste hun sitt sanne ansikt

Livet som toppidrettsutøver

Siden gutten fra Ulsteinvik ble sammen med sambygdingen Oda, har han vunnet både EM, VM og OL.

Karsten holder også verdensrekorden på 400 meter hekk. Han legger ikke skjul på at det krever dedikasjon for å oppnå resultatene.

– I toppidretten må du ta noen valg for å fortsette å prestere. Det er ikke sånn at man kan leve utsvevende og samtidig forvente å få det beste sluttresultatet. Jeg gjør valg som sikkert mange ser på som kjedelige. Jeg bruker mye tid på restitusjon og søvn, og jeg har fokus på mat og trening.

<b>KJÆRLIGHET</b>: Karsten og Oda har vært sammen siden 2014. Her feirer de gullet på 400 meter hekk under VM i friidrett i London i 2017.
KJÆRLIGHET: Karsten og Oda har vært sammen siden 2014. Her feirer de gullet på 400 meter hekk under VM i friidrett i London i 2017. Foto: Heiko Junge / NTB

– Sånn sett er det en ganske spartansk livsstil. Men jeg liker det livet veldig godt. Jeg har ingen problemer med det, men det er ikke så glamorøst som folk ser for seg, sier 27-åringen.

Sesongens store høydepunkt er VM i Budapest. Finalen på 400 meter hekk går 23. august.

– Målet er å vinne VM-tittelen tilbake. Jeg gleder meg i hvert fall veldig, sier Karsten, som var mye skadet i fjor og ikke klarte å forsvare VM-tittelen.

<b>EUROPAMESTER 2022:</b> Karsten jubler etter å ha vunnet finalen på 400 meter hekk under EM i friidrett i München i fjor sommer.
EUROPAMESTER 2022: Karsten jubler etter å ha vunnet finalen på 400 meter hekk under EM i friidrett i München i fjor sommer. Foto: Javad Parsa/NTB

Denne saken ble første gang publisert 22/08 2023.

Les også