Aktuelt

- Jeg misunte jenter med myke mager

SYNTES HUN SÅ UT SOM EN GUTT: Steph Claire Smith ville ha en annerledes mage.
SYNTES HUN SÅ UT SOM EN GUTT: Steph Claire Smith ville ha en annerledes mage. Foto: Faksimile Instagram
Sist oppdatert

Fitness-ekspert og modell ville ikke være tynn og ha sixpack da hun var ung. Tvert imot misunnet hun jenter med litt fett på magen.

Strong is the new skinny er noe svært mange lever etter. Jenter og gutter verden over trener hardt og spiser på diett for å lokke magemusklene frem fra glemselen. Noen er derimot genetisk disponert og går rundt med six pack uten å verken trene eller spise særlig målrettet. En av dem er den australske fitness-eksperten og modellen, Steph Claire Smith (24).

Ofte er det jo sånn at vi vil ha det vi ikke har, og slik var det også for Smith, skriver Daily Mail.

Følte seg som en gutt

Da hun var tenåring slet hun mye med egen usikkerhet og misunnet folk med litt mer naturlig kroppsfett på magen.

- Da jeg var yngre misunnet jeg alltid jenter med litt mykere mager. Folk hadde jo piercinger i navelen, og jeg syntes at den stramme magen min fikk meg til å se ut som en gutt, forteller hun til nettstedet myBodyandSoul.

I følge henne selv har hun hatt en naturlig six pack siden hun var barn. Mange vil nok misunne henne kroppen, men hun forklarer at kroppsfettet hos henne, legger seg på andre steder.

- Hos meg ser jeg en tendens til at fettet legger seg på armer og bein i stedet for på magen. Jeg har venner som har det motsatt; de har tynne armer og bein og mer fett på magen, forteller hun.

Med dette klart for seg, vil hun heller bidra til at folks treningsmål handler mer om hvordan de påvirkes psykisk og mentalt, heller enn hvordan de blir seende ut.

- Ofte henger man seg så opp i at man skal se ut på en bestemt måte, at man ender opp med å bli demotivert. Til slutt kommer man til et punkt hvor man fortsatt ikke ser ut slik man har forestilt seg, blir lei og gir opp en sunn livsstil, sier hun til nettstedet.

24-årigen forteller at mat spiller en viktig rolle for hvordan du ser ut. Og at man ikke kan forvente å spise alt man vil og likevel gå rundt med six pack.

Hun sier også at det å være oppblåst på grunn av mat med mye sukker og salt kan skjule six packen som hadde kommet frem ellers. Hun anbefaler derfor folk å spise så ren mat som mulig og absolutt ikke glemme viktigheten av å nyte livet ellers.

Denne saken ble første gang publisert 25/10 2018, og sist oppdatert 26/10 2018.

Les også