Jan Thomas og kjæresten Harlem

Jan Thomas og kjæresten på flyttefot igjen

«Maskorama»-aktuelle Jan Thomas (55) og kjæresten Harlem (34) har flyttet tre ganger på tre år. Nå håper paret at de har funnet sitt endelige hjem.

<b>JAN THOMAS OG DRØMMEPRINSEN:</b> Jan Thomas og Harlem falt for hverandre under TV-innspillingen av dating-programmet «Jan Thomas søker drømmeprinsen» i 2019.
JAN THOMAS OG DRØMMEPRINSEN: Jan Thomas og Harlem falt for hverandre under TV-innspillingen av dating-programmet «Jan Thomas søker drømmeprinsen» i 2019. Foto: Marius Gulliksrud
Publisert

Denne høsten er Jan Thomas (55) nok en gang å finne på TV-skjermen i den tredje sesongen av helgesuksessen «Maskorama» på NRK.

Sammen med artist Marion Ravn (38) og komiker Nicolay Ramm (33) er kjendisstylisten fast inventar i det såkalte «detektivpanelet».

Les også: Jan Thomas rammet av sjelden sykdom: – Hver dag var et helvete

Luksusleilighet på Frogner

Jan Thomas har imidlertid hatt mye å henge fingrene i under TV-innspillingen.

I begynnelsen av oktober overtok nemlig han og kjæresten, frisøren Harlem Alexander (34), sin nye luksusleilighet på Frogner, og paret er nå i full gang med å pusse opp boligen.

Født: 28. november 1966

Alder: 55 år

Høyde: 1,86 m

Yrke: Stylist og TV-personlighet

Kjæreste: Harlem Alexander (34)

Bosted: Frogner i Oslo

Se mer

For Jan Thomas og Harlem, som har vært sammen siden 2019, blir det den tredje boligen de bor i på like mange år.

<b>FULL OPPUSSING:</b> Harlem oppdaterer sine over 60 000 følgere på Instagram om parets byggeprosjekt i den nye leiligheten. 
FULL OPPUSSING: Harlem oppdaterer sine over 60 000 følgere på Instagram om parets byggeprosjekt i den nye leiligheten.  Foto: Instagram

– Jeg flytter like ofte som jeg kjøper bil, én gang i året pleier det å være. Men nå må vi begynne å roe oss, for det er slitsomt og dyrt.

– Nå håper vi at vi har funnet vårt endelige hjem, i hvert fall for en stund. Vi skal i hvert fall bo der mer enn ett år, sier Jan Thomas til Her og Nå under høstens premiere av musikalen «Sister Act».

Paret avslører at de har flyttet til en leilighet på Elisenberg, i samme nabolag som leiligheten de solgte på Frogner.

Før det bodde de sammen i Jan Thomas’ luksushus på Frogner, en tidligere stall som stylisten hadde pusset opp etter alle kunstens regler.

Begge boligene var dog kun bebodd i snaue ett år.

– Jeg er ikke noe glad i å flytte. Jeg liker å feste røtter og bli der jeg er. Så nå skal vi bo der, og så skal vi se hvordan det er.

– Det skal bli veldig fint der vi flytter inn nå i hvert fall, sier Harlem, som skal stå for oppsynet av oppussingen og interiøret.

Les også: (+) NRKs strenge Maskorama- regime: – Alle må signere disse papirene

<b>MASKORAMA:</b> Jan Thomas, Marion Ravn og Nicolay Ramm er blitt populære detektiver i «Maskorama»-panelet.
MASKORAMA: Jan Thomas, Marion Ravn og Nicolay Ramm er blitt populære detektiver i «Maskorama»-panelet. Foto: Julia Marie Naglestad/Fremantle/NRK

Detektiv i «Maskorama»

<b>CAROLA:</b> Kjendisstylisten håper å se Carola Häggkvist bak en av maskene i år.
CAROLA: Kjendisstylisten håper å se Carola Häggkvist bak en av maskene i år. Foto: Her og Nå

For Jan Thomas går travle dager i møte i «Maskorama», og han kan avsløre hvem han har som drømmedeltagere i den nye sesongen:

– Nå har jo Mia (Gundersen journ.anm.) vært med allerede, men i «Maskorama» kan alt skje. Plutselig kommer de tilbake en gang til. Men det må jo bli Carola selvfølgelig.

– Det kan også være Eric Saade (svensk popartist journ.anm.). Så noen svensker, siden det var nordmennene Marcus og Martinus som vant svenske «Maskorama». Men jeg tror nok vi får noen store overraskelser denne sesongen, sier stylisten.

– Kunne du selv vært med om du ikke satt i panelet?

– Ja, er du gæren? In a heartbeat!

– Jan Thomas elsker å synge, og han er veldig flink, legger en stolt Harlem til.

Denne saken ble første gang publisert 17/11 2022.

Les også