Ingebjørg Bratland

– Det ville vært veldig vanskelig for meg å ha barn nå

Før hun møtte kjæresten, ville ikke Ingebjørg Bratland være hjemme. Da de to ble et par, var alt hun ville å være hjemme.

<b>INGEBJØRG BRATLAND:</b> Ingebjørg Bratland utelukker ikke barn en gang i fremtiden, men akkurat nå er det musikken som tar alt fokuset.
INGEBJØRG BRATLAND: Ingebjørg Bratland utelukker ikke barn en gang i fremtiden, men akkurat nå er det musikken som tar alt fokuset. Foto: Gry Traaen
Publisert

Å snakke om privatlivet er noe artisten Ingebjørg Bratland (33) gjør svært sjelden.

Derfor var det kanskje mange som ble overrasket da hun under «Hver gang vi møtes» tidligere i år avslørte at hun har vært samboer i flere år.

– Jeg pleier å si at jeg er ugift, for det er jeg. Men jeg er i et forhold, og jeg har vært sammen med ham ganske lenge.

– En fyr som er veldig viktig for meg, og en jeg er veldig glad i. Og som jeg har bodd og delt livet med i mange år, men jeg pleier ikke å prate så mye om ham, sa hun i programmet.

Les også: Et par dager før avreise, sendte Ingebjørg Bratland melding til Odd Nordstoga og Jarle Bernhoft: «Jeg trekker meg. Hjelp!»

Ingeborgs samboer

Samtidig som hun ble eldre, og hadde eldre venner, oppdaget hun at vennene begynte å stifte familie, mens hun så vidt orket å lage middag.

– Lage middag? Hvorfor? Det trengte du ikke. Det er trist å sitte og spise alene. Det var veldig ustrukturert hver dag. Jeg hadde ikke lyst til å være hjemme. Det var tungt og mørkt, sier hun til KK.

<b>POPULÆR TV-GJENG:</b> Det var i «Hver gang vi møtes» tidligere i år at Ingebjørg fortalte at hun hadde hatt samboer i mange år. 
POPULÆR TV-GJENG: Det var i «Hver gang vi møtes» tidligere i år at Ingebjørg fortalte at hun hadde hatt samboer i mange år.  Foto: TV 2

I intervjuet forteller hun at hun og kjæresten møttes da hun trengte det som aller mest.

– Det var noen som var oppe til et visst klokkeslett og skulle alltid ha middag. Jeg elsker å lage middag, på en måte. Så det var veldig sunt og bra for meg at jeg fikk ­rutiner. Det var deilig å finne den roen.

Les også: (+) Vi innledet et hemmelig forhold, og han ble til slutt skilt. Så skulle jeg møte datteren hans …

<b>FANT ROEN</b>: Ingebjørg Bratland forteller til KK at det både var sunt og bra for henne å få rutiner. - Det var deilig å finne den roen.
FANT ROEN: Ingebjørg Bratland forteller til KK at det både var sunt og bra for henne å få rutiner. - Det var deilig å finne den roen. Foto: Gry Traaen

150 konserter

På spørsmål om planer om å starte familie, svarer hun:

– Det ville vært veldig vanskelig for meg å ha barn nå. I år tipper jeg at jeg skal ut og spille minst 150 konserter. Så du blir jo ikke veldig til stede.

– Det kan godt hende det kommer en periode i livet der jeg får lyst til å prioritere barn. Men nå har jeg lyst til å dra ut og spille.

Denne saken ble første gang publisert 03/08 2023.

Les også