Herman Flesvig

Herman Flesvig innlagt på sykehus

Herman Flesvig (31) forteller at han har vært syk. – Jeg ble lagt inn på Diakonhjemmet sykehus, på akuttmottaket der, og ble lagt i seng, forteller han.

<b>HERMAN FLESVIG:</b> I podkasten «Storefri med Mikkel og Herman» åpner Flesvig om at han ble innlagt på sykehus.
HERMAN FLESVIG: I podkasten «Storefri med Mikkel og Herman» åpner Flesvig om at han ble innlagt på sykehus. Foto: Terje Bendiksby / NTB
Sist oppdatert

I onsdagens episode av podkasten «Storefri med Mikkel og Herman» forteller komiker Herman Flesvig (31) at han startet året med en sykehusinnleggelse.

– Godt nyttår. God start på 2024 det her. Jeg ligger rett ut.

– Nå er jeg frakoblet fra disse maskinene fra sykehuset, for ja, jeg har faktisk ligget på sykehus, forteller han i podkasten.

Innlagt på sykehus

Flesvig er med i episoden over telefon, der han forteller kollega Mikkel Niva (36) hva som har skjedd.

– Greia var at jeg var småforkjølet etter nyttår, litt sånn hanglete med manflu (manneinfluense red.anm.) for jeg er jo litt den fyren.

– Så våknet jeg på fredag og så ut som «Quasimodo» (fra filmen «Ringeren av Notre Dame» red.anm) i ansiktet. Drithoven rundt øynene og utslett på hendene. Jeg tenkte at «dette her er jo ikke helt bra», forteller han.

Videre forteller Herman at han tok turen til Volvat der han tok blodprøver, og måtte så legges inn på sykehus siden han hadde 225 i CRP.

– Jeg ble da lagt inn på Diakonhjemmet sykehus, på akuttmottaket der, og ble lagt i seng. Allerede der begynner du å føle deg ganske syk.

– Det var fire-fem stykker som sto med verneutstyr og tok meg i mot. Så scannet de lungene mine, og etter mye ventetid kom legen inn. Han var ganske alvorlig og sier «vi har sett litt grundigere på bildene og funnet noe på din venstre lunge», forteller Flesvig i podkasten.

Les også: Herman Flesvig: – Hadde det ikke vært for henne, hadde jeg ikke kunnet lese eller skrive

Fortetning i lungen

Videre forteller han at det var en liten fortetning i den ene lungen.

– Det var mer eller mindre en liten lungebetennelse og noe bihule-greier. Jeg hadde en infeksjon i kroppen, da. Så jeg fikk intravenøst, forteller han.

Ifølge VG har de vært kontakt med Flesvigs manager, Laila Robe, som skriver følgende i en tekstmelding:

«Herman sier at etter god behandling på sykehuset kombinert med en stor spiseskje «ta seg sammen», så er han nå på bedringens vei», skriver hun til avisen.

Denne saken ble første gang publisert 10/01 2024, og sist oppdatert 10/01 2024.

Les også