Else Kåss Furuseth giftet seg med Tommy Johansen

– Det er noe sårt over dette her også

20. april giftet Else Kåss Furuseth (43) seg med sin utkårede Tommy Johansen (49).

<b>SKEPTISK</b>: Harald Eia innrømmer at han har vært skeptisk til prosjektet. – Jeg er blant dem som har vært litt skeptisk til dette her, forteller han.
SKEPTISK: Harald Eia innrømmer at han har vært skeptisk til prosjektet. – Jeg er blant dem som har vært litt skeptisk til dette her, forteller han. Foto: Morten Bendiksen
Publisert

Etter fire måneder med skjult dating, viste Else Kåss Furuseth (43) sin utkårede Tommy Johansen (49) foran 7500 publikummere i Oslo Spektrum.

Her og Nå tok en prat med flere av kjendisene som var til stede i Oslo Spektrum lørdag 20. april:

Harald Eia og Nadina Bouhlou

Hvordan ser du frem til å feire Else i dag?

– Jeg har gledet og gruet meg litt til å se Else gifte seg. Vi alle Elsker Else, så håper jeg hun også kan finne seg en, da. Jeg gleder meg til all underholdningen, det blir herlig. Det er mange bra folk som er samla her i dag.

Har du noen gode råd å gi til Else på veien videre?

– Om jeg har noen råd å gi? Det må være at det fungerer veldig bra å gifte seg andre gangen også, smiler Harald, som giftet seg med sin andre kone Nadina i 2022.

Hadde du våget å gjøre noe lignende selv?

– Nei. Jeg er blant dem som har vært litt skeptisk til dette her. Fordi jeg tenker at Else er et så fantastisk menneske. Så har hun med årene blitt flinkere til å gjøre ting mens tusenvis av mennesker ser på. Mens det å være sammen med en, kysse en når du er alene – det er noe litt annet enn å kysse noen på en scene.

<b>CHRIS HOLSTEN:</b> – Det betyr mye å være her for Else i dag, som en god venn og to romerikinger. Det er stas å se at Else har funnet kjærligheten og skal feire det her med et ekstravagant bryllup. Det er gøy og unorsk, hun er gæren og det er fett, ler Chris.
CHRIS HOLSTEN: – Det betyr mye å være her for Else i dag, som en god venn og to romerikinger. Det er stas å se at Else har funnet kjærligheten og skal feire det her med et ekstravagant bryllup. Det er gøy og unorsk, hun er gæren og det er fett, ler Chris. Foto: Morten Bendiksen

– De fleste synes det er verre å kysse noen mens andre ser på. For Else har på en måte, vært omvendt. At én til én-intimitet er det vanskelige. Det er noe sårt over dette her også, vet du, utdyper Harald.

Les også: Tommy Johansen: – Dette var for «one night only»

Sigrid Bonde Tusvik og Henriette Steenstrup

Hvordan ser dere frem til å feire Else i dag?

– Jeg har bryllupsnerver og kjenner på en god følelse. Jeg nevnte det akkurat, at kanskje vi burde ha litt kleenex på bordet i dag, for dette kan bli emosjonelt og krevende. Jeg har tenkt på dette som et show i forkant, men det er jo ekte følelser involvert når det er en såpass god venninne vi håper skal gå opp altergangen, sier Henriette.

– Det blir nok noen tårer, ja. Jeg og Henriette er begge ganske lettrørte og jeg har grått litt allerede, innrømmer Sigrid.

Har dere noen gode råd å gi til Else på veien videre?

– I første omgang skal de få noen år på seg til å være nyforelsket bare de to, så kan de ringe oss hvis de trenger råd, smiler Henriette.

– Jeg tenker det aller viktigste er å være seg selv, og håpe at det holder. De må ikke streve for mye, men bare tenke at det her skal gå bra, råder Sigrid.

<b>SIGRID OG HENRIETTE: </b>– Det blir nok noen tårer, ja, sier Sigrid Bonde Tusvik før seremonien.
SIGRID OG HENRIETTE: – Det blir nok noen tårer, ja, sier Sigrid Bonde Tusvik før seremonien. Foto: Morten Bendiksen

Hadde dere våget å gjøre noe lignende selv?

– Jeg har faktisk selv funnet en kjæreste på TV og anbefaler ikke å gjøre det, sier nyskilte Sigrid med et glimt i øyet.

– Jeg hadde aldri våget det, tror jeg. Else er modig. Det samme er Sigrid, understreker Henriette.

Les også: Som nyforelsket par spurte Henriette Steenstrup og Rune Assmann en psykolog om råd. Der fikk de et viktig svar

<b>CHRISTINE KOHT:</b> Programleder Christine Koht dukket opp i et kledelig, fargesprakende antrekk for å feire kjærligheten i Oslo Spektrum.
CHRISTINE KOHT: Programleder Christine Koht dukket opp i et kledelig, fargesprakende antrekk for å feire kjærligheten i Oslo Spektrum. Foto: Morten Bendiksen

John Brungot og Markus Neby

Hvordan ser du frem til å feire Else i dag?

– Jeg ser veldig frem til kvelden. Altså, det kan jo potensielt bli en fantastisk nydelig kveld. Så kan det potensielt bli en veldig mørk kveld. Jeg vet at det skal skje litt greier på scenen, mitt bidrag baserer seg på at det blir ja. Hvis det blir et nei, så gruer jeg meg veldig til å gjøre det, innrømmer Markus.

<b>JOHN OH MARKUS:</b> – Else får til absolutt hva som helst i dette livet, forteller Markus Neby til Her og Nå.
JOHN OH MARKUS: – Else får til absolutt hva som helst i dette livet, forteller Markus Neby til Her og Nå. Foto: Morten Bendiksen

Har du noen gode råd å gi til Else på veien videre?

– Else får til absolutt hva som helst i dette livet. Så lenge det blir filmet av et kamera. Hun har slitt veldig lenge med å finne en mann nå, så gjorde hun det til innhold. Da går det bra.

– Jeg må bare be henne fortsette å gjøre det på sin måte, som er å gjøre det i rampelyset. Så når det blir dåp, så blir det på John Dee. Når det er konfirmasjon, så er det Rockefeller. Det blir viktig å fortsette i dette sporet her, smiler Markus.

Hadde du våget å gjøre noe lignende selv?

– Jeg tror ikke det, altså. Jeg vet egentlig ikke, sier Markus nølende.

Tone Damli og Siri Kristiansen

Hvordan ser du frem til å feire Else i dag?

– Jeg tror dette blir haraball! Dette blir veldig, veldig gøy. Jeg har vært og sett litt på prøver da Markus (samboeren. red.anm.) jobber på arrangementet, sier Tone hemmelighetsfullt.

<b>TONE OG SIRI: </b>– Jeg tror dette blir haraball, forteller Tone Damli før seremonien.
TONE OG SIRI: – Jeg tror dette blir haraball, forteller Tone Damli før seremonien. Foto: Morten Bendiksen

Har du noen gode råd å gi til Else på veien videre?

– Jeg er ingen kjærlighetsekspert, jeg – men det jeg tror fungerer veldig bra, er hvis en er rause med hverandre og vil hverandre godt. Da tror jeg man er godt på vei, mener Tone.

Hadde du våget å gjøre noe lignende selv?

– Nei, det kunne jeg så absolutt ikke! Men det er veldig kjekt å få være med på feiringen i kveld, ler Tone.

Les også: Tone Damli åpner opp om frieriet: – Jeg hadde minst 150 i puls

<b>SONDRE LERCHE: </b>Sangeren Sondre Lerche hadde tatt på seg finstasen i anledning den ekstravagante bryllupsseremonien i Oslo Spektrum. Sondre har gjestet «Kåss til kvelds» ved flere anledninger og har også bidratt i søstrene Kåss Furuseths podkast.
SONDRE LERCHE: Sangeren Sondre Lerche hadde tatt på seg finstasen i anledning den ekstravagante bryllupsseremonien i Oslo Spektrum. Sondre har gjestet «Kåss til kvelds» ved flere anledninger og har også bidratt i søstrene Kåss Furuseths podkast. Foto: Morten Bendiksen

Vår Staude

Hvordan ser du frem til å feire Else i dag?

– Jeg gleder meg masse. Det blir en kveld for historiebøkene. Jeg er innmari glad i Else og unner henne alt det beste i hele verden. Jeg ser på henne som et forbilde, en person som betyr masse for meg og for mange andre der ute. Ingenting er bedre enn om hun oppnår det hun drømmer om og finner en hun vil dele livet med, sier Vår.

Har du noen gode råd å gi til Else på veien videre?

– Det må være å ha et balansert forventningsnivå. Det handler ikke om å ha det dritkult hele tiden hver eneste dag i årevis. Den går over, forelskelsen, så er hverdag fint det også. Det tror jeg Else kommer til å takle. Så får vi håpe han karen, som hun eventuelt sier ja til i dag – er av samme slaget.

<b>VÅR STAUDE:</b> – Det blir en kveld for historiebøkene, forteller Vår Staude til Her og Nå.
VÅR STAUDE: – Det blir en kveld for historiebøkene, forteller Vår Staude til Her og Nå. Foto: Morten Bendiksen

Hadde du våget å gjøre noe lignende selv?

– Nei! Ikke i det hele tatt. Jeg er en sånn som i så fall ville giftet meg i smug på en eller annen fjelltopp og kanskje fortalt det til noen få personer et par år senere, ler Vår.

Les også: Derfor trakk Vår Staude seg fra det første «Kompani Lauritzen»

Mia Hundvin

Hvordan var det å feire Else i dag?

– Jeg er ikke lettrørt, men jeg gråt. Øyeblikket som knakk meg var da søsteren til Else kom. Jeg visste hun skulle være i Australia. Alle går inn i dette med en skepsis, så føles det helt ekte. Tommy er drittskjønn. At han står her og klarer å levere så mye og så bra, gjør meg veldig glad og rørt.

<b>MIA HUNDVIN:</b> – Jeg er ikke lettrørt, men jeg gråt, forteller Mia Hundvin etter Else og Tommy giftet seg.
MIA HUNDVIN: – Jeg er ikke lettrørt, men jeg gråt, forteller Mia Hundvin etter Else og Tommy giftet seg. Foto: Morten Bendiksen

Har du noen gode råd å gi til Else på veien videre?

– Jeg skal ikke gi noen råd, dette skal hun få finne ut av selv. Det er som å bli foreldre. Dine egne barn er dine egne, og gjerne helt ulike noen andres.

Hadde du våget å gjøre noe lignende selv?

– Ikke en sjans i helvete!

Les også: Mia Hundvin: – Jeg skulle vise at det ikke bare var trøbbel med meg, men så klarte jeg å brenne ned hotellrommet mitt

Einar Tørnquist

Hvordan ser du frem til å feire Else i dag?

– Jeg gleder meg til å ta del i festen på scenen – som blir veldig spennende. Jeg har aldri vært på fest med 7500 publikummere før. Jeg skal prøve å se på et som et vanlig bryllup, smiler Einar, som fungerte som konferansier under den store festen.

<b>EINAR TØRNQUIST: </b>– Overhodet ikke, svarer Einar Tørnquist på spørsmål om han kunne gjort noe lignende selv.
EINAR TØRNQUIST: – Overhodet ikke, svarer Einar Tørnquist på spørsmål om han kunne gjort noe lignende selv. Foto: Morten Bendiksen

Har du noen gode råd å gi til Else på veien videre?

– Jeg har foreløpig ikke giftet meg selv, jeg har bare holdt forholdet varmt. Men det må være å prøve og se det gode i hverandre så ofte som mulig – og ikke ta hverandre i verste mening. Litt godvilje glatter over det verste.

Hadde du våget å gjøre noe lignende selv?

– Overhodet ikke! Jeg kommer ikke til å gjøre noe som ligner i det hele tatt. Min samboer Linn har også gjort det tydelig, at hvis jeg frir på noe som helst offentlig måte, så er det det samme som å avlyse forholdet. Da er det slutt. Da er jeg en sånn type som hun ikke vil ha likevel, ler Einar.

<b>FREDRIK SKAVLAN:</b> Tidligere programleder Fredrik Skavlan og samboeren Maria Bonnevie snek seg forbi pressen, men storkoste seg tydeligvis i forbindelse med den ekstravagante bryllupsfeiringen. Skavlan har jobbet tett med Else i forbindelse med hennes nye talkshow.
FREDRIK SKAVLAN: Tidligere programleder Fredrik Skavlan og samboeren Maria Bonnevie snek seg forbi pressen, men storkoste seg tydeligvis i forbindelse med den ekstravagante bryllupsfeiringen. Skavlan har jobbet tett med Else i forbindelse med hennes nye talkshow. Foto: Morten Bendiksen

Denne saken ble første gang publisert 26/04 2024.

Les også