TV 2 satser på Harald Eia og Petter Northug

– Jeg trodde det var skjult kamera

Humorlegenden Harald Eia og ekslangrennsløperen Petter Northug lanseres som ny humorduo på TV 2. Nøyaktig hva slags program det blir, er de foreløpig hemmelighetsfulle om.

<b>NYTT RADARPAR:</b> Petter Northug og Harald Eia skal lede TV 2s nye humorsatsing neste år.
NYTT RADARPAR: Petter Northug og Harald Eia skal lede TV 2s nye humorsatsing neste år. Foto: TV 2
Publisert

Dette er første gang Harald Eia (57) har et prosjekt hos TV 2, og komikeren og programlederen ble ganske overrasket over henvendelsen.

– Jeg trodde det var skjult kamera da TV 2 tok kontakt og ville ha noe drøyt, ler Harald Eia – og fortsetter:

– Dette er noe jeg gleder meg veldig til. Det er upløyd mark vi nå skal ut på, og dét motiverer meg veldig. Jeg er der hvor det satses, og nå er det på TV 2. Og så blir det spennende å jobbe med Petter. Han er en dreven fyr som både er morsom og frekk, sier Harald Eia i en pressemelding.

Les også: Her er kjendisenes favorittserier

«Brille» på TVNorge

Harald Eia har underholdt TV-seere i en årrekke, blant annet sammen med Atle Antonsen og Bård Tufte Johansen på NRK, og med suksessprogrammet «Brille» på TVNorge.

I fjor startet han podkasten «Tore og Haralds podkast», som han og makker Tore Sagen mottok humorprisen for.

<b>HARALD EIA:</b> Skuespiller og komiker Harald Meldal Eia er godt kjent fra blant annet «Brille» på TVNorge.
HARALD EIA: Skuespiller og komiker Harald Meldal Eia er godt kjent fra blant annet «Brille» på TVNorge. Foto: Cornelius Poppe / NTB

Petter Northug (37) har tidligere jobbet som programleder for «Landskampen» på TV 2, og han gleder seg til å jobbe sammen med Eia.

– Jeg har alltid vært en stor fan av Harald Eia – helt siden jeg så ham på TV første gang, forteller Petter Northug.

Les også: (+) Marion Ravn traff samboeren på Tinder: – Jeg følte at det ble for vanskelig å holde ham hemmelig nå som plata er ute

<b>PETTER NORTHUG: </b>Petter Northug har tidligere jobbet som programleder for TV 2, og nå skal han være med i en ny serie for samme kanal.
PETTER NORTHUG: Petter Northug har tidligere jobbet som programleder for TV 2, og nå skal han være med i en ny serie for samme kanal. Foto: Håvard Solem, TV 2

Ny TV-serie

Akkurat hva de skal lage, er duoen foreløpig hemmelighetsfulle om.

– Vi skal først og fremst ha det veldig gøy. Jeg tenker konklusjonen foreløpig er at det vi skal lage nå, kan bli helt koko, sier Harald Eia.

Det er planlagt at programmet til Harald Eia og Petter Northug sendes på TV 2 våren 2024.

Denne saken ble første gang publisert 19/06 2023.

Les også