Hanna-Martine fra «71 grader nord - Team»

– Han trengte avstand fra meg

Før Hanna-Martine reiste på tur med «71 grader nord – team», tenkte hun at det eneste som ville bli utfordrende var oppgavene hun og makkeren Magan fikk. Der tok hun feil.

<b>DÅRLIG STEMNING:</b> Underveis i konkurransen ble det noen diskusjoner mellom Hanna-Martine og lagkameraten Magan.
DÅRLIG STEMNING: Underveis i konkurransen ble det noen diskusjoner mellom Hanna-Martine og lagkameraten Magan. Foto: Svein Brimi
Publisert

Hanna-Martine Slåttland Baller (24) var ikke bekymret for å være lenge borte ifra sine nærmeste før deltagelsen i TVNorge- programmet «71 grader nord team».

– Samboeren min og jeg har savnet hverandre før. Venner og familie har jeg også savnet. Valpen min er det helt naturlig at jeg kommer til å savne, men det skal jeg stå ut. Jeg tåler å savne noen, sier Hanna-Martine Slåttland Baller (24) til Her og Nå når vi møter henne og lagkameraten Magan Gallery (29) dagen før de reiser på tur.

– Jeg kommer til å savne familien, rutinene mine, og hjembyen min Arendal, sier Magan og smiler varmt.

Deltar i «71 grader nord team»

Influenseren Hanna-Martine er mest kjent fra «Farmen kjendis» og «Kokkeskolen» på TV 2. Magan er standupkomiker og også kjent fra «Farmen kjendis», samt NRKs humorkollektiv «4ETG».

Både Magan og Hanna-Martine er turvante og glade i å holde seg i form.

– Jeg er en person som er glad i å gå på tur og i å ta vare på meg selv. Jeg vil si at jeg er positiv og hardtarbeidende, sier Magan.

<b>SAMMEN PÅ TUR: </b>Hanna-Martine og Magan fant umiddelbart tonen da de møttes, men det ferske vennskapet ble også satt på prøve underveis.
SAMMEN PÅ TUR: Hanna-Martine og Magan fant umiddelbart tonen da de møttes, men det ferske vennskapet ble også satt på prøve underveis. Foto: DISCOVERY CHANNEL

– Det er skremmende hvor like vi er, responderer Hanna-Martine på det Magan sier.

Begge anser seg selv som glade og positive, og kanskje var det derfor det ikke tok lang tid før de døpte laget sitt «Team blid».

– I et tidligere liv har vi nok vært søsken. Vi har mange av de samme egenskapene og kvalitetene. Vi kommer til å være to blåkopier som turer oppover fjellet, mente influenseren før avreise.

– Vi er like hverandre i måten vi ser på livet. Vi graver oss ikke ned – begge liker å snu enhver utfordring til noe positivt, legger Magan til.

Les også: «71 grader nord – team»-Martin og Sondre Sundby: – Sondre er under huden på meg

Pause fra konkurransen

Hanna-Martine mente det var flere fordeler enn ulemper i å være det eneste laget som ikke kjente hverandre fra før.

– Vi er nok litt mer tålmodige med hverandre når vi ikke kjenner hverandre så godt, enn det jeg ville vært om jeg gikk med søsteren eller broren min. I fjor var det faktisk laget som besto av to som ikke kjente hverandre fra før som vant, sier 24-åringen og smiler lurt.

<b>GÅR FOR SEIER: </b>Hanna-Martine og Magan samlet med resten av gjengen i «71 grader nord – team».
GÅR FOR SEIER: Hanna-Martine og Magan samlet med resten av gjengen i «71 grader nord – team». Foto: Espen Solli

Men det skulle vise seg at å dra på tur med en du ikke kjenner kan by på utfordringer.

Allerede under andre etappe ble Hanna-Martine syk og måtte ta et par dagers pause fra konkurransen. På neste felles oppdrag sank stemningen i laget betraktelig.

– Det var første gang vi støtte på en uenighet, og jeg gikk litt inn i en sjokktilstand. Jeg var veldig interessert i å komme i mål samme hvilken plassering vi fikk.

– Magan derimot logget seg av og trengte avstand fra meg. Det var umulig å kommunisere med hverandre, fortalte Hanna-Martine i et intervju med Dagbladet etter konkurransen.

Les også: (+) Kjæresten min flyttet inn. Han viste seg å være en helt annen enn jeg trodde

Gikk til «parterapi»

– Jeg ble sinnssykt frustrert. Jeg ville virkelig bare hjelpe ham og prøvde alle mulige pedagogiske tilnærminger jeg kunne tenke på. Men vi snakket bare forbi hverandre. Han ville ikke høre og dyttet meg unna.

– Det ble dråpen for oss begge. Jeg kjente på en voldsom frustrasjon. Det var virkelig ikke hyggelig, jeg ble lei meg og frustrert, fortsatte Hanna-Martine i samme intervju.

Det endte med at duoen fikk time til «parterapi» for å løse opp i floken. Det hjalp. I etterkant av innspillingen var duoen gode venner igjen.

– Selv om vi har kranglet mye, så har vi blitt gode venner og hatt det veldig gøy. Vi er blitt som søsken og blitt kjent med hverandres familier og kjærester, sa Magan til Nettavisen.

«71 grader nord team» sendes på TVNorge torsdag og søndag kl. 20.30.


Denne saken ble første gang publisert 23/02 2024.

Les også