forlovet på nytt:

Da Anne Lindmo fant igjen den mistede gifteringen, fikk ektemannen Hasse en idé ...

Anne Lindmo er nyforlovet med sin kjære Hasse – selv om ekteparet har vært gift i 22 år. En mistet giftering var det som skulle til!

<b>ANNE LINDMO:</b> Anne Lindmo forteller at hun ble veldig rørt og kjempeglad da ektemannen Hasse Lindmo overrasket med et spontant frieri midt på en sti på Golsfjellet.
ANNE LINDMO: Anne Lindmo forteller at hun ble veldig rørt og kjempeglad da ektemannen Hasse Lindmo overrasket med et spontant frieri midt på en sti på Golsfjellet. Foto: Mattis Sandblad/VG
Sist oppdatert

En skogstur på fjellet en helt vanlig søndag i oktober skulle plutselig by på en berg-og-dalbane av følelser for Anne Lindmo (52).

Talkshowdronningen og ektemannen Hasse Lindmo (50) var på sykkeltur på Golsfjellet. Omsider kom de til en fin sti, og paret satte fra seg syklene for å ta bena fatt.

– Og så plutselig ser jeg ned på hånden min – og gifteringen er borte! Mistet gifteringen! Og det er så tungt symbolsk, vondt og vanskelig. Det er så stusslig, liksom, forklarer Anne til Ida Fladen (36) som gjest i podkasten «Ida med hjertet i hånden».

Anne hadde syklet med hansker, som hun etterpå hadde dratt av seg da hun skulle sjekke kartet på mobilen. Paret mistenkte derfor at ringen forsvant av fingeren da hanskene ble tatt av.

Les også: (+) Da Anne Rimmen falt for Ailo, sendte hun mail til sjefen: «Jeg vet at det ikke passer seg, men sånn er det»

<b>ANNE OG HASSE:</b> – Endelig er a forlova. Nyforlova. Jeg syntes det var helt nydelig, jeg, avslørte Anne Lindmo i NRK-podkasten «Lindmo og Co»
ANNE OG HASSE: – Endelig er a forlova. Nyforlova. Jeg syntes det var helt nydelig, jeg, avslørte Anne Lindmo i NRK-podkasten «Lindmo og Co» Foto: Morten Bendiksen

Ektemannen Hasse Lindmo

Født: 3. april 1970

Alder: 52 år

Yrke: Programleder

Bosted: Oslo

Ektefelle: Hasse Lindmo (50)

Barn: Eivind (21) og Ola (17)

Se mer

Både Anne og Hasse lette febrilsk gjennom lyngen og rundt syklene, men fant ikke gifteringen noe sted. De fant ut at de måtte gi opp, og gikk heller en lang tur innover i lia.

Anne var lei seg, men prøvde å snu det hele til noe positivt.

– Ja, ja, Hasse. Da kan jeg ikke skjønne annet enn at du må fri igjen, forteller hun i sin egen podkast «Lindmo og Co», som hun har sammen med kollegene Halvor Haugen og Rune Norum Engelsøy.

Etter gåturen kom ekteparet tilbake inn på samme sti på vei tilbake til syklene. Plutselig lå gifteringen og blinket der de hadde lett flere ganger tidligere.

– Ding! Så ligger faderullan meg ringen midt på stien! forteller hun til Ida Fladen.

– Så tar Hasse bare ringen og går ned på kne midt på stien og sier: Anne Sandvik, vil du gifte deg med meg? Og jeg ble helt pisserørt! Jeg bare JAAAAA, helt teit, liksom, forteller hun entusiastisk i «Lindmo og Co».

– Nyforlova! Jeg syntes det var helt nydelig!

Les også: (+) Jeg visste at han var gift, men jeg forførte treneren til sønnen min

<b>SPORTY:</b> Anne og Hasse liker å bruke naturen på fritiden, og det var nettopp midt i skogen at det nye frieriet skjedde.
SPORTY: Anne og Hasse liker å bruke naturen på fritiden, og det var nettopp midt i skogen at det nye frieriet skjedde. Foto: Mattis Sandblad/VG

Barna Eivind (21) og Ola (17)

Anne og Hasse møttes da de jobbet i NRK P3. Hun var 25 år, og han 23.

Om tre år har de vært sammen i hele 30 år, og i sommer kunne de feire 22 år som mann og kone. Sammen har de sønnene Eivind (21) og Ola (17).

<b>NYGIFT:</b> 19. august 2000 giftet Anne Sandvik og Hasse Lindmo seg i Vålerenga kirke i Oslo. Det var Annes pappa, som er prest, som viet paret.
NYGIFT: 19. august 2000 giftet Anne Sandvik og Hasse Lindmo seg i Vålerenga kirke i Oslo. Det var Annes pappa, som er prest, som viet paret. Foto: VG

På spørsmål fra Ida Fladen om Anne er en romantisk person, drar «Lindmo»-programlederen veldig på svaret.

– Eh, jeg vet ikke. Det kommer an på hvilken kategori romantikk man opererer med. Jeg er veldig dårlig på iscenesatt romantikk, planlagt romantikk og det som jeg synes er «sketsjete». Da blir jeg så flau.

– Den maksimale sketsj jeg kan stå i, er et frieri. Baller det på seg mer enn det, synes jeg at det blir sååå flaut. Nei, så jeg er elendig på det, innrømmer hun i podkasten.

Denne saken ble første gang publisert 04/11 2022, og sist oppdatert 04/11 2022.

Les også