De Blå SIDENE

Jeg visste at han var gift, men jeg forførte treneren til sønnen min

Så vidt jeg forsto, levde han i et dårlig ekteskap, så jeg hadde ingen skrupler med å forføre ham. Så dukket kona hans opp på døra ...

Pluss ikon
HISTORIE FRA VIRKELIGHETEN.
HISTORIE FRA VIRKELIGHETEN. Foto: Getty Images
Sist oppdatert

Det er noen måneder siden sønnen min Fredrik reiste i militæret, og nå har samboeren min Atle og jeg begynt å pusse opp rommet hans.

Det skal bli til gjesterom, og alle Fredriks eiendeler er pakket i esker og satt på loftet.

Fredrik har selv plukket ut det han ville ta vare på, og resten skulle vi ta ansvaret for.

Jeg fikk helt vondt i magen da jeg begynte på opprydningen og fant gamle diplomer og medaljer fra Fredriks barndom.

Det satte meg automatisk tilbake i tid da jeg fant de gamle fotballskoene og fotballdrakten hans, gjemt i en pose innerst i skapet.

Jeg var alenemor for Fredrik fra han var seks til ti år. Etter en tøff skilsmisse syntes jeg det var godt å være alene i en periode, helt til savnet etter en ny mann meldte seg i meg.

Den gangen hadde Fredrik og jeg flyttet til en liten leilighet i en firemannsbolig, og Fredrik hadde begynt å trene på det lokale fotballaget. Jeg var med ham på treningene og sto alltid på sidelinjen når han spilte kamper.

Jeg bakte kaker til utlodning og engasjerte meg i alt som hadde å gjøre med Fredrik og fotballaget. Det var også der jeg så meg rundt da jeg kjente en lengsel etter en ny kjæreste.

Jeg visste

Jeg følte meg lettere til sinns enn på lenge, og jeg begynte å flørte med flere av fedrene til de andre barna.

Først var det helt uskyldig, og jeg opplevde at jeg fremsto som litt leken, vittig og glad. Etter hvert kom alvoret, for jeg ble veldig forelsket i Runar, treneren på laget.

Jeg følte at vi hadde en ekstra god kjemi, og jeg kjente stadig på sommerfuglene i magen når vi var i nærheten av hverandre.

Min opplevelse var at Runar flørtet med meg, akkurat slik jeg flørtet med ham. Jeg hadde så absolutt inntrykk av at han var interessert i meg.

Jeg visste at Runar var gift, men jeg forsto det slik at han ikke levde i et godt og velfungerende ekteskap.

Han kom med et par utsagn som i mitt hode handlet om hans kone og at de slet seg imellom.

Det var i alle fall slik jeg tolket det, ettersom hans kone aldri var å se, og Runar ikke alltid hadde gifteringen på seg.

Jeg kan ikke forklare det på noen annen måte enn at jeg bestemte meg for å forføre Runar, fordi jeg trodde at følelsene mine ble gjengjeldt.

Jeg syntes han så på meg med spesielle og granskende blikk, og jeg passet selvsagt alltid på å pynte meg og ta meg best mulig ut når det var trening eller kamper.

Det var jeg som tok initiativet til å arrangere en fest for oss voksne. Jeg inviterte alle sammen hjem til meg en lørdag Fredrik var hos faren sin.

Jeg ble sjeleglad da Runar sa at han kom, og jeg håpet at dette ville være kvelden hvor vi virkelig oppdaget den kjærligheten som lå uforløst mellom oss.

Les også (+): Kjære alle venner, familien min og min eksmann. Det er med sorg og skam at jeg må innrømme at dere fikk rett. Gresset var ikke grønnere på den andre siden

Møttes i smug

Det ble en veldig hyggelig kveld, og etter god mat og drikke hos meg, dro vi alle ut på byen. Runar var påseilet, og dermed var han lett å lede ut på dansegulvet.

Vi danset tett, vi kysset, og det endte med at han ble med meg hjem igjen.

Vi innledet et lidenskapelig forhold, og jeg var dypt forelsket. Runar klagde over ekteskapet sitt, og jeg var støttende.

Vi møttes i smug, vi flørtet via tekstmeldinger og ringte hverandre også så fort vi hadde muligheten. Jeg forestilte meg hvordan det ville bli når han gikk fra kona si og vi kunne flytte sammen og starte en felles fremtid.

Alt i meg handlet om sterke følelser og begjær, så jeg brydde meg ikke om at han var gift og hadde barn.

I over tre måneder hadde vi et forhold. Jeg gledet meg til hver eneste gang vi klarte å få til et møte utenom treninger og kamper.

Så fort jeg var i nærheten av ham, hamret hjertet mitt nesten ut av kroppen. Runar var den mannen jeg ville ha, og jeg trodde at han ville det samme som meg.

Derfor sendte jeg ham massevis av meldinger om mitt savn og mine lengsler. Selv da han dro på ferie med familien sin og hadde bedt meg om å la være å ta kontakt, sendte jeg ham flere meldinger daglig allikevel.

Det var disse meldingene som gjorde at kona hans oppdaget oss, og det ble et rabalder uten like da de kom hjem. Hun hadde beslaglagt telefonen hans, så jeg ante ingenting før hun sto utenfor døren min og kjeftet på meg.

Jeg ble helt satt ut og fikk ikke frem et ord. Hun sa at jeg skulle få angre på dette og at hun skulle sørge for at alle fikk vite hvor umoralsk jeg var. Hun var på nippet til å slå meg, da jeg gikk et steg tilbake og fikk lukket døren.

Etter den episoden ble alt ubehagelig. Jeg klarte ikke å bli med Fredrik på trening lenger, selv om han maste om at jeg skulle bli med.

Jeg skyldte på hodepine og ventet kun på at Runar skulle ta kontakt og fortelle meg at han hadde forlatt kona si.

Da Runar først ringte et par uker senere, var han iskald og kort. Han ba meg om å slette telefonnummeret hans og holde meg unna, for nå ville han satse på ekteskapet sitt. Da han la på, satt jeg forvirret igjen og følte at jeg hadde misforstått alt vi hadde delt.

Les også (+): Mannen jeg elsket og hadde barn med, var en bedrager og løgner

Flyktet fra problemet

Jeg fikk faren min til å følge Fredrik på treningene fremover. Selv torde jeg knapt å gå ut døren, og jeg handlet mat i en butikk i nærheten av jobben istedenfor i nærmiljøet.

Jeg var livredd for at Runars kone hadde spredd rykter om meg, og jeg orket ikke å forholde meg til de andre foreldrene til Fredriks lagkamerater, i tilfelle de visste noe om forholdet vårt.

Det endte med at jeg sa opp leiligheten jeg leide og flyttet. For å unngå alt som var ubehagelig for min egen del, flyttet vi til en annen kant av byen.

Jeg sa til Fredrik at leieforholdet vårt var over, så han måtte dermed slutte på fotballtreningen og bytte skole. Alt på grunn av mitt forhold til Runar. Det ble tungt for Fredrik i en periode, helt til han fant nye venner og et nytt godt nærmiljø.

Alt dette kom tilbake til meg mens jeg ryddet på rommet hans. Dette er en tid jeg har prøvd å fortrenge, noe som ble enklere etter at vi flyttet og jeg fant en flott singel mann som jeg kunne satse på.

Atle ble som en far for Fredrik, men jeg har aldri fortalt ham hvorfor vi flyttet og hva jeg utsatte min egen sønn for som følge av mine egne egoistiske behov.

Det gikk heldigvis bra med Fredrik. Han begynte på et nytt fotballag, og da Atle kom inn i bildet var det han som fulgte ham opp.

Runar hørte jeg aldri noe mer fra, og jeg har heller ikke møtt noen av de andre foreldrene fra laget etter denne episoden.

Denne opplevelsen ga meg en skikkelig tankevekker. Ikke bare fikk jeg en velfortjent lærepenge da Runars kone kom på døren, men jeg innså også at Runar bare ville leke med meg, og at jeg hadde misforstått alt.

Dette ligger heldigvis mange år tilbake i tid, og nå lever jeg et godt liv sammen med Atle.

Allikevel er dette en periode i livet mitt som jeg virkelig skammer meg over. Jeg ødela så mye for min egen sønn og hadde dårlig samvittighet i lang tid.

Jeg var på nippet til å kaste både fotballdrakten og fotballskoene, men så ombestemte jeg meg. Det handler om Fredriks barndomsminner, og dem skal han få ha.

For han vet heldigvis ikke den egentlige grunnen til at vi flyttet den gangen, og det skal han aldri få vite heller.

Artikkelen ble opprinnelig publisert på «De blå sidene» i Norsk Ukeblad. I denne serien deler leserne personlige historier. Både person- og stedsnavn er endret for å sikre anonymitet.

Les flere saker: Historier | Erotiske Noveller

Denne saken ble første gang publisert 08/07 2022, og sist oppdatert 01/11 2022.

Les også