Cristian Brennhovd

– Mamma og pappa har ikke vært fan av det

Reality-profil Cristian Brennhovd (24) åpner opp om barndommen, inngrepene og deltakelsen i «Farmen kjendis». – Jeg angrer på deltakelsen, forteller han.

<b>CRISTIAN BRENNHOVD:</b> – Jeg burde tenkt at alle der har det vondt, og ikke bare meg selv, forteller Cristian Brennhovd etter deltakelsen i «Farmen kjendis».
CRISTIAN BRENNHOVD: – Jeg burde tenkt at alle der har det vondt, og ikke bare meg selv, forteller Cristian Brennhovd etter deltakelsen i «Farmen kjendis». Foto: Svein Brimi
Sist oppdatert

– Å delta i Farmen var litt i tøffeste laget for min del, forteller Cristian Brennhovd (24) til Klikk.no.

– Det var mer ekte enn jeg trodde. Jeg trodde man fikk mat hele tiden, men man lever på veldig lite mat der inne.

I 2022 deltok reality-profilen i «71 grader nord - kjendis», og fikk positive tilbakemeldinger for deltakelsen.

– Jeg vil si at farmen er tøffere på en annen måte. For meg er det ikke det fysiske som er slitsomt, for eksempel å gå tur med tung sekk, men jeg syntes det at det skjer mindre og er lite mat er mye tøffere.

– Jeg kom jo også bedre overens med gutta i «71 grader nord», så jeg vil si at Farmen var generelt tøffere, forteller Brennhovd.

Deltok i «Farmen kjendis»

Brennhovd var den andre til å ryke ut i TV 2-programmet «Farmen kjendis», og har ifølge han selv mottatt mye hets etter deltakelsen.

– Etter alt som er vist på TV så vil jeg si at jeg angrer på deltakelsen. Jeg har også full forståelse for at folk ble sure på måten jeg oppførte meg mot Bahare (journalist Bahara Viken, journ.anm), så det tar jeg til meg, sier Brennhovd.

<b>FARMEN KJENDIS:</b> Brennhovd var nummer to til å ryke ut av «Farmen kjendis» 2024.
FARMEN KJENDIS: Brennhovd var nummer to til å ryke ut av «Farmen kjendis» 2024. Foto: Svein Brimi

På spørsmål om han ville gjort noe annerledes dersom han fikk en ny mulighet, svarer han følgende:

– Jeg ville ikke vært så grinete. Jeg burde tenkt at alle der har det vondt, og ikke bare meg selv, forteller han.

24-åringen er derimot vant til å motta negativ respons, da han tidligere har deltatt i skandaleserien «Ex on the Beach».

– Det går som regel greit, men det er jo klart det går inn på meg i lengden, forteller han.

Les også: Dette er deltakerne i «Farmen Kjendis» 2024

Adoptert fra Colombia

Cristian ble født i Colombia på 90-tallet, i byen Bogotá. Da han var seks måneder gammel ble han hentet av foreldrene fra Bærum.

– Jeg er jo adoptert, og det syntes jeg egentlig har vært helt greit. Det har vært en veldig naturlig ting for meg, og det kan nok hende det er fordi jeg ikke ser så utenlandsk ut. Det er mange som tror jeg bare tar mye solarium, og noen ganger har til og med folk sjekket passet mitt for å se hvor jeg er født, forteller han.

Han innrømmer likevel at han har vært nysgjerrig på landet sitt.

– Det hadde så klart vært gøy å dra tilbake å se hvordan det er der nede, for jeg vet veldig lite om landet, sier Brennhovd.

Da 24-åringen var tre år gammel, valgte foreldrene hjemme i Bærum å skille seg.

– Jeg har vokst opp i både Oslo og Bærum, da foreldrene mine skilte seg da jeg var tre år gammel. Derfor har jeg alltid bodd litt to steder, men stort sett i Bærum.

Moren jobber som sykepleier og faren som lege. Foreldrene forsto folks reaksjoner etter sønnens deltakelsen i farmen ifølge han selv.

– Mamma og pappa har jo litt andre typer jobber og bryr seg om helt andre type ting. De får jo med seg det som blir vist på TV, og fattet jo at folk ble sure. Jeg vet at de prøver alt de kan og forstå hvordan jeg har det, men det er ikke alltid så lett, erkjenner han.

Les også: (+) Jeg tok et oppgjør med sønnen min. Så en morgen ringte han og ba om en prat

<b>FRA COLOMBIA: </b>Da Cristian var seks måneder gammel ble han hentet av foreldrene i Colombia.
FRA COLOMBIA: Da Cristian var seks måneder gammel ble han hentet av foreldrene i Colombia. Foto: Privat

Slet på skolen

Da Brennhovd var omtrent syv år gammel fikk han påvist diagnosen ADHD, og slet med å konsentrere seg på skolen.

– Jeg har egentlig hatt en ganske fin barndom, bortsett fra at jeg alltid har vært veldig dårlig på skolen, forteller han åpenhjertig.

– I dag går det mye bedre, men på skolen så følte jeg meg veldig annerledes. Jeg syntes skolearbeidet var veldig vanskelig, og jeg kjedet meg utrolig mye. Det var en kamp å komme seg opp om morgenen for å gå på skolen hver eneste dag, sier han.

Han møtte likevel opp, og det mye takke foreldrene ifølge han selv.

– Læreren min på videregående sa at jeg var utrolig mye på skolen til å likevel prestere så dårlig. Jeg var jo på skolen hver eneste dag, og enda så klarte jeg å gjøre det så dårlig faglig. Det var foreldrene mine som pisket meg opp om morgenen, så jeg hadde generelt veldig lite fravær, forteller han.

Les også: Herman Flesvig: – Hadde det ikke vært for henne, hadde jeg ikke kunnet lese eller skrive

<b>DEN GANG DA: </b>Cristian vokste opp i to forskjellige hjem som tenåring.
DEN GANG DA: Cristian vokste opp i to forskjellige hjem som tenåring. Foto: Privat

Kosmetiske inngrep

Siden den gang har Cristian gjennomgått en rekke kosmetiske inngrep og operasjoner. Han har blant annet operert nesen, skiftet ut tennene, fylt botox i kjeven og tatt fettsuging i utlandet.

– For meg var det på en måte bare greit å gjøre de tingene jeg har vært misfornøyd med, men jeg angrer litt på at jeg har postet så mye om det. Det er veldig viktig at man vet konsekvensene av operasjonene man gjør, og jeg ville ikke anbefalt det til andre med mindre de var hundre tusen prosent sikre på at dette var noe de ville gjøre, forteller han.

Han har delt deler av prosessen på Instagram, men vil fremover tenke seg mer om ifølge han selv.

– Jeg vil nok gjøre en liten stilendring etterhvert. Det er veldig enkelt å si at man aldri vil gjøre det igjen, men det handler mer om at jeg skal tenke meg mer om og være nøyere på det jeg legger ut, forteller han.

<b>INFLUENSER</b>: – Jeg vil nok gjøre en liten stilendring etterhvert, forteller Brennhovd om livet som influenser.
INFLUENSER: – Jeg vil nok gjøre en liten stilendring etterhvert, forteller Brennhovd om livet som influenser. Foto: Privat

På spørsmål om hva foreldrene hans tenker om inngrepene, svarer han følgende:

– Mamma og pappa har ikke vært fan av det, men det er jo litt vanskelig å stoppe det når jeg ikke bor hjemme. Under deres tak så hadde ikke jeg fått lov til å operere meg, forteller han.

Les også: Advarer mot plastisk kirurgi i utlandet: – Kan være umulig å rette opp

Brudd med Caroline Nitter

I fjor gikk Cristian gjennom et offentlig brudd med reality-profil Caroline Nitter (26).

– Det var slitsomt sånn som alle andre brudd, men det gjorde det nok litt tyngre at alle visste om det. Da får man på en måte ikke tid til å tenke selv. Jeg føler ikke at jeg har hatt et ordentlig privatliv siden 2020 egentlig, forteller han.

– Savner du privatlivet?

– Absolutt. Det hadde noen ganger vært deilig å kunne gjøre ting uten at alle vet om det, eller at alle skal ha en formening om ting.

– Det verste for meg har kanskje vært at folk har en formening av hvem du er ut ifra hvordan du fremstår på TV. Det kan jo hende at jeg egentlig er mye hyggeligere enn det jeg var inne på Farmen. Det er jo ikke sånn at man er akkurat sånn som man fremstår på TV, forteller Brennhovd.

– Kan det være at man smører på litt ekstra siden det er på TV?

– Absolutt, jeg tror nok jeg blir en litt forsterket figur, og at alle følelser blir litt forsterket. Det er jo ikke sånn at jeg alltid tenker meg om hva jeg gjør, og det er nok de gangene det blir mest skriverier, sier han.

Les også: Alexandra Joner om bruddet med milliardær-kjæresten

Utelivet i Oslo

Cristian har vært åpen om at tiden etter bruddet førte til mye alkohol og festing.

– Jeg festet mye og det var mye gøy som skjedde sånn sett, men det gjorde at det ble veldig liten tid til å tenke på livet generelt. Jeg burde kanskje roet litt ned og tatt en liten pause, men det var litt vanskelig.

– Jeg er mye flinkere på det i dag, at jeg tar det mye roligere. Det er også litt slitsomt for meg å være på byen i Oslo siden folk tar bilder og det er veldig viktig å ikke drite seg ut på en måte. Det gjør at man tenker på det hele tiden og litt av moroa blir borte, forteller han.

<b>UTELIV:</b> Cristian forteller at han tar livet mer med ro i dag. – Jeg er mye flinkere på det i dag, at jeg tar det mye roligere, forteller han.
UTELIV: Cristian forteller at han tar livet mer med ro i dag. – Jeg er mye flinkere på det i dag, at jeg tar det mye roligere, forteller han. Foto: Privat

– Er det noen positive sider med kjendis-livet da?

– Jeg syntes egentlig det er mest negativt. Selvfølgelig kan man få litt ting gratis og sånne ting, men etter jeg har blitt kjent så har jeg fått færre venner. Folk kan være uenige i ting du sier og dermed ta avstand, men jeg har også selv tatt mindre kontakt da jeg ikke orker å feste like mye som før. Det har vært litt vanskelig for å være helt ærlig.

Brennhovd forteller at han er usikker på veien videre.

– Nå prøver jeg å finne ut hva jeg har lyst til å gjøre videre. Jeg vil jo fortsette innenfor TV, men jeg vet ikke om det kan vare evig. Det er jo gøy å gjøre TV, men samtidig kjenner jeg at det var morsommere før, forteller han.

Les også: (+) – Sjeleglad for at jeg ikke er i NRK lenger

Kjæresten Paulina Danielsson

I dag har reality-profilen ny kjæreste, nemlig svenske Paulina «Paow» Danielsson (30).

– Vi møttes i Marbella siden faren min har en leilighet der. Nå har vi kjent hverandre i litt over et år, og har vært litt av og på siden det, forteller han.

Etter et brudd i fjor har paret nå funnet tilbake til hverandre.

<b>PAULINA DANIELSSON:</b> Cristian Brennhovd sammen med kjæresten Paulina Danielsson.
PAULINA DANIELSSON: Cristian Brennhovd sammen med kjæresten Paulina Danielsson. Foto: Privat

– Vi kommer jo fra samme TV-bakgrunn, og for meg har det vært lettere å være med noen som har opplevd de samme tingene som jeg selv har opplevd. Da har man en støttespiller og lene seg på, avslutter han.

Denne saken ble første gang publisert 15/02 2024, og sist oppdatert 15/02 2024.

Les også