Carina Olset OM «Forræder»

– Det verste som kunne skje meg

Hun er en av tre forrædere i TV 2-serien, men Carina er redd hun kan bli avslørt. – Jeg fikk rollen jeg absolutt fryktet mest, sier hun.

<b>CARINA OLSET: </b>Carina hadde så stor lyst til å bli med i «Forræder» at hun meldte seg for TV-kanalen.
CARINA OLSET: Carina hadde så stor lyst til å bli med i «Forræder» at hun meldte seg for TV-kanalen. Foto: Espen Solli
Sist oppdatert

Den tidligere profilerte programlederen i NRK TV-sporten gleder seg over å være med i «Forræder» på TV 2.

– Jeg kjenner TV som medium veldig godt, men i «Forræder» er jeg deltaker og har null styring. Det er litt uvant, forteller Carina Olset (41).

Hun fikk grønt lys av ektemannen Tor Øyvind Hovda (34) til å delta.

Han tok seg av parets to barn, døtrene Pernille (4) og Anna (2), mens Carina lekte seg i «Forræder». Men ektemannen ga Carina et klart råd før hun reiste.

Les også: Dette er deltakerne i høstens sesong av «Forræder»

Carina Olset ble advart

– Han sa: «Du kan ikke bli forræder, hvis de ber deg om det. For da kommer du hjem i morgen». Jeg klarer ikke å lyve. Han vet at jeg er åpen som en bok, og at jeg ikke klarer å skjule det, forteller Carina.

<b>UTEN POKERFJES:</b> - Jeg er så lett å avsløre, sier Carina Olset som er kjent for sitt smil og sin latter.
UTEN POKERFJES: - Jeg er så lett å avsløre, sier Carina Olset som er kjent for sitt smil og sin latter. Foto: Svein Brimi

Det var tøft da programleder Mads Hansen (39) valgte Carina som den siste av tre forrædere, sammen med NRK-programleder Tamanna Agnihotri (26) og bryteren Morten Thoresen (26).

– Det var det verste som kunne skje meg, forteller Carina.

Hun valgte likevel å være forræder, fordi hun på forhånd var bestemt på å ta rollen hun fikk.

Les også: Carina Olset og Siri Avlesen-Østli: – Jeg gråt da hun gikk inn i kirken. Det traff skikkelig, som å få en orkan i brystet

<b>FORRÆDERE: </b>Carina spiller rollen som forræder. Tamanna Agnihotri er en av de to andre.
FORRÆDERE: Carina spiller rollen som forræder. Tamanna Agnihotri er en av de to andre. Foto: Svein Brimi

Ektemannen Tor Øyvind

Carina ble i fjor vinter spurt om å være med i forrige sesong av «Forræder». Da var hun fortsatt ansatt i NRK, og fikk ikke lov til å delta.

Men i fjor høst, rett etter at Carina hadde sluttet i NRK, flagget hun at hun ville være med hvis det skulle lages mer av den populære TV-serien.

Det er et drøyt år siden Carina forlot statskanalen for å gå over i PR-bransjen som rådgiver. Like etterpå, i august i fjor, giftet hun seg med Tor Øyvind.

<b>FAMILIEN</b>: Carina ble rådet av ektemannen Tor Øyvind om å takke nei til rollen som forræder. Her er paret med barna Pernille og Anna, som nå er henholdsvis fire og to år.
FAMILIEN: Carina ble rådet av ektemannen Tor Øyvind om å takke nei til rollen som forræder. Her er paret med barna Pernille og Anna, som nå er henholdsvis fire og to år. Foto: Privat

De to ble sammen i 2018, etter at Carina hadde datet den tidligere fotballspilleren en periode. Familien på fire er bosatt i Hole i Buskerud, og kan spent følge med på de neste episodene av «Forræder»!

«Forræder» sendes på TV 2 Direkte fredager kl. 20.00. Du kan også se programmet her på TV 2 Play.

Denne saken ble første gang publisert 15/09 2023, og sist oppdatert 15/09 2023.

Les også