Samsung SPF-105V

Stilig og treg

Samsung har lagt inn noen spennende nettjenester, men dessverre jobber den veldig tregt over nettet.

STILIG: Rammen har et såvidt synlig mønster, og de berøringsfølsomme knappene lyser opp på høyre side.

STILIG: Rammen har et såvidt synlig mønster, og de berøringsfølsomme knappene lyser opp på høyre side. Foto: Foto: Knut Arild Vold

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ God skjermoppløsning

+ Stilig utseende

- Ekstremt treg nettverksfunksjonalitet

- Kan ikke henges på veggen

Samsung SPF-105V

  • Størrelse: 10"
  • Forhold: 16:9
  • Oppløsning: 1024x600
  • Wifi: Ja
  • Lagring:
  • Fjernkontroll: Nei
  • Batteri: Ja

Finn laveste nettpris her

Samsung SPF-105V er en lekker svart ramme med et svakt mønster, og den betjenes med berøringsfølsomme knapper som lyser opp på høyre side når du tar på dem. Disse knappene er langt å foretrekke foran mekaniske knapper på baksiden, men Samsung sin løsning er ikke like god som den Toshiba har fått til.

Med testens beste skjermoppløsning i forhold til størrelse, gir denne skjermen skarpere bilder enn alle konkurrentene. Dessverre er ikke andre sider ved bildekvaliteten like god, som detaljgjengivelse i lyse og mørke områder. Baklyset er også veldig ujevnt, noe som synes spesielt godt på mørke bilder.

Når det gjelder nettverksfunksjonaliteten, fungerer den ikke helt optimalt. Det er lett å legge til bildestrømmer fra internett (RSS), og disse vises bra når du først er i gang - selv om det tar oppsiktsvekkende lang tid å laste ned miniatyrbilder.

Også bilder fra andre PC-er på nettverket tar det evigheter å få tak i, og du får ikke bla i mappene for å finne bildene du vil se. Det er ganske irriterende, og resulterte i at skjermen viste omslagsbildet til 500 CD-er på hjemmeserveren min, før den kom til bildene jeg ville se.

Det kan også være verdt å merke seg at rammen ikke kan henges på veggen. Det skyldes at den ikke har veggfeste, og at strømledningen stikker rett ut bak. Til tross for en lekker ramme med brukbar bildekvalitet, må vi slå fast at nettverksfunksjonaliteten ikke er god nok til å forsvare prisen.

Spesifikasjoner

Produsent www.samsung.no
Pris 1588

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning