Toshiba Gigaframe Q81

  • Størrelse: 8"
  • Forhold: 4:3
  • Oppløsning: 800x600
  • Wifi: Nei
  • Lagring: 128 MB
  • Fjernkontroll: Nei
  • Batteri: Ja

Forventet utsalgspris: 1.290 kr

Kort sagt:

+ Gode berøringsfølsomme knapper

+ Automatisk oppstart/slukking


- Ustødig støtte

- For blank skjerm gir reflekser og fingermerker

Den store forskjellen på rammene i denne testen i forhold til for et år siden, er at mange av rammene har fått bedre betjeningsløsninger.

Med unntak av Philips og LG har alle produsentene funnet bedre løsninger enn mekaniske knapper på baksiden.

Når vi ser bort fra rammene med fjernkontroll, synes vi Toshiba har fått til den beste betjeningsløsningen. Den ligner veldig på den vi finner hos Samsung, men er enda litt enklere i bruk.

Knappene lyser opp på nedre del av rammen når du berører den, med lett forståelige ikoner over knappene på skjermen. Knappene er passe responsive, og rammen reagerer raskt når du trykker.

Bildekvaliteten er blant de bedre, selv om skjermen har problemer med detaljer i de mørkeste områdene. Fargegjengivelsen er god, og i den lyse delen av spekteret klarer Toshiba seg bra.

Bildeprosessoren blir også litt i overkant ivrig med å skarpe opp bildene noen ganger.

En smart funksjon hos Toshiba, er at den automatisk kan slå seg av når det blir mørkt i rommet. Dermed trenger du ikke tenke på strømforbruket når du går og legger deg.

Toshiba har lagt inn funksjonalitet for å se video og høre på musikk, men hvis du ikke har bedre utstyr til dette synes vi du fortjener nytt stereoanlegg og TV.

Uansett er dette en god fotoramme som er enkel å bruke.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent www.toshiba.no
Pris 1290

Vår karakter

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!