(4 porsj.)

Overrask med en annerledes middag.

16 kamskjell

litt olivenolje til steking

Grønnsaker:

1 finhakket hvitløkbåt

1 finhakket, liten løk

½ aubergine, i små terninger

4 ss olivenolje

½ squash, i små terninger

2 tomater, i små terninger

2 ss finhakket persille

1 ts finrevet sitronskall

salt, nykvernet pepper

Fres hvitløk, løk og auberginer i olivenolje i en stekepanne, i 5 minutter. Tilsett squash og tomater, fres i 5 minutter til, rør inn persille og sitronskall. Smak til med salt og pepper.

Stek kamskjellene i litt olje i 3-4 minutter på hver side. Anrett kamskjellene på tallerkener, og fordel grønnsakene på toppen. Server straks med godt brød til.

Og hva med denne retten til dessert: Ostekake med kaffe

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!