(Ca. 12 porsjoner)

150 g digestivekjeks

120 g smør

120 g lys sjokolade

4 pk. kremost (à 200 g)

75 g sukker

3 egg

1 ss pulverkaffe

Tilbehør:

1¼ dl kremfløte

½ ts kanel

2 ss melis

1 ts pulverkaffe

Smelt smøret. Knus kjeksene i en skål, ha smøret i og bland godt. Ha kjeksblandingen i en springform, og klem den godt ut.

Smelt sjokoladen over vannbad. Rør egg og sukker til det er skummende. Tilsett smeltet sjokolade og rør sammen. Tilsett kaffepulver og ost og rør sammen. Ha osteblandingen over kjeksbunnen. Stek kaken i varm ovn ved 175 grader i 55 minutter. Ta ut kaken og avkjøl.

Pisk krem av fløten, vend inn melis, pulverkaffe og kanel, og server i en skål ved siden av.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!