(8–10 stk.)

1 rull ekte marsipan

3 egg

1 ts bakepulver

Fyll:

3 dl kremfløte

2 ts melis

1 nougat

1 pk eplefyll

friske bringebær

sjokoladehjerter

Del ektemarsipanen i biter og ha det i en bakebolle. Tilsett eggene mens du pisker sammen med bakepulveret.

Del deigen i to og hell dem over i to bakepapirkledd springformer, ca. 22 cm.

Stekes i ovnen på midterste rille ved 200 grader i ca. 15 minutter.

Ta bunnene ut av ovnen og avkjøl dem i formene.

Pisk kremfløten nesten stiv, riv nougaten på et rivjern og bland det inn i kremen sammen med melisen. Pisk videre til du får ønsket konsistens på kremen.

Legg den ene kaken på et fat og bre over et lag med eplefyll, og så legges det på ønsket mengde krem. Legg på noen deilige friske bringebær. Legg så på den andre delen av kaken på toppen.

Bre kremen på toppen og pynt med bringebær og sjokoladehjerter på toppen.

Les hele saken
Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!