Glutenfri

Lettbakt nøttekake

Denne langpannekaken lager du på et blunk og den er utrolig saftig og god!

ENKEL OG GOD: Nøttekaken er virkelig lettbakt og med få ingredienser.

ENKEL OG GOD: Nøttekaken er virkelig lettbakt og med få ingredienser. Foto: Svein Brimi

Publisert Oppdatert

(Lang­pan­ne 20 x 30 cm)

250 g has­sel­nøt­ter

2½ dl me­lis el­ler suk­ker

4 egg

PYNT:

va­nil­je­ke­sam

brin­ge­bær

Kjør has­sel­nøt­ter i en kjøk­ken­ma­skin. Til­sett me­lis og egg. Kjør alt sam­men til en røre.

Hell rø­ren i en lang­pan­ne dek­ket med ba­ke­pa­pir. Stek midt i ovn ved 150˚ i ca. 40 min. Av­kjøl ka­ken i for­men på en rist. Del opp i pas­se sto­re fir­kan­ter og ser­ver med va­nil­je­ke­sam og ny­rør­te bær.

Les også:

Jordbærbløtkake

Rullekake med firkløver

Sjokoladedrøm

HJEMMET - best på mat!

Er du på jakt etter en liten godbit? Her på www.hjemmet.no finner du nye oppskrifter hver uke på deilige kaker og søte fristelser. Er du interessert i mat, kan det være en god idé å abonnere på Norges største ukeblad. Hver eneste uke har vi en fyldig mat-seksjon med gode oppskrifter til inspirasjon og glede.

Elisabeth Lund-Andersen, redaktør i Norges største ukeblad.

Elisabeth Lund-Andersen, redaktør i Norges største ukeblad. Foto: Gry Traaen

Ha en fin uke med Hjemmet!

Mvh. Elisabeth Lund-Andersen

redaktør

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag